Posuď knihu podle obalu (145)

Název knihy: Město dívek
Autor: Patricia Scanlan
České datum vydání: 12.3.2014

Česká anotace: DEVLIN: Půvabná, finančně zajištěná, ale záhy zneužitá křehká blondýnka. Svět se točí přesně podle jejích představ, dokud její cestu nezkříží příjemný a svůdný, ovšem ženatý muž, Colin Cantrell-King. Pod noblesním zevnějškem se skrývá necitelný sobec, který ženy jen využívá a pak je odkládá jako špinavé prádlo. Život Devlin se obrátí vzhůru nohama…, ale pak se stane něco neuvěřitelného.

CAROLINE: Tlustá, ledabyle oblékaná a zakřiknutá dívka podléhá obavám, že navždy zůstane starou pannou. Z ničeho nic potká Richarda… chladného, rezervovaného a bohatého právníka. Učiní závažné rozhodnutí, které má pro oba katastrofální následky.

MAGGIE: Ohnivá a energická rusovláska se sexy postavou a smyslem pro legraci. Žije naplno… dokud se neprovdá. Nečeká, že jí manželství a výchova dětí tolik přistřihnou křídla. Neudělala nakonec tu největší chybu svého života?

Můj názor: Na tuhle knižní sérii jsem vlastně narazila úplnou náhodou. Zaujalo mě totiž zvláštní pojetí obálek. Jsou jednoduché, vždycky s jedním výrazným obrazovým prvkem, který zosobňuje něo ženského. Jsem na knihy fakt zvědavá a přijde mi docela zvláštní, že v BB/art vyjdou všechny tři díly jeden měsíc.

 
 
 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..