Lick

Lick_bookAutor: Kylie Scott
Originální název: Lick
Knižní série: Stage Dive
Díl: první
Žánr: new adult, romance, erotika
Věková hranice: 18+
Hodnocení: 3 hvězdičky

Evelyn žije život ve vší počestnosti. Dělá to, co si přeje její otec, spíše nerandí a všechnu svou energii vkládá do budoucnosti. Jediná noc, kdy se rozhodne trochu popustit uzdu a prostě se pobavit, skončí naprosto jinak, než by si představovala.

Na prstě se jí třpytí velký prsten, hlavu nad mísou jí drží pořádně sexy týpek a ona si nemůže vzpomenout, co se to proboha dělo. Vzápětí s hrůzou zjistí, že se provdala za úplně cizího chlapa, u něhož nezná ani jeho jméno.

Ačkoliv to vypadá, že by sňatek mohl být ve vší tichosti anulován, hned druhý den se ukáže, že nic takového nepřipadá v pvahu. Evelyn si totiž vzala miláčka hudební sféry. Davida, kytaristu velice oblíbené skupiny Stage Dive. Rázem se tak ocitá v hledáčku fotoaparátů a pokřiků naštvaných fanynek. I když s tím vším nechce mít nic společného a Davida by se nejraději rychle zbavila, osud zasáhne po svém…

Nakladatelství: St. Martin’s Griffin (EN)
Počet stran: 286 (EN)
Vazba: Ebook i brožovaná vazba (EN)
Vydání v USA: 1.7.2013
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 2 dny, březen 2014, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Tak nějak jsem nejspíš čekala víc. Nebylo to špatné, ale něco tomu chybělo.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Nejsem si tak úplně jistá, jestli jsem kromě Rocked Under četla nějakou další NA hudební knihu. S největší pravděpodobností ne (i když je dost možné, že si to prostě jen nepamatuju, protože to stálo za prd a možná i dva) a nemám ani šajna, proč. Tady mě ovšem nalákala nová obálka knihy, která opravdu svádí k nějakému tomu olíznutí… Ve vší počestnosti, samozřejmě!

Co ke knize říct víc, než to, že jsem si při jejím čtení připadala, jako bych už tenhle příběh někde četla. A to i přesto, že si těch hudebních tolik nepamatuju. Někdy to vypadá, že jsou všechny new adultky na jedno brdo – a ona to je možná ve většině případů i pravda, ne že né – ale pokaždé tak nějak doufám, že narazím na kousek, který mi nedá spát, dokud ho nedočtu. Pokaždé mě pak potěší, když na nějaký takový opravdu narazím a můžu vám ho potom doporučit.

Lick není špatná kniha, ale mezi ostatními knihami poměrně lehce zapadne. Hlavni hrdinové jsou sympatičtí tak akorát, že by vás jejich osudy nějak extra tahaly za srdce se ovšem říct nedá. Možná je to i dobře. Příběhu chybí pořádná šťáva, uvěřitelnost a pořádná dávka žhavosti. Jako by postavy jen odříkávaly scénář nez jakékoliv jiskry. Je ovšem pravda, že jeden moment mě rožhavil do běla, a to proto, že jsem se parádně naštvala. Tak moc, že jsem chtěla hodit čtečkou přes půlku pokoje.

Další díly si určitě přečtu. Už jenom proto, že ostatní postavy ze skupiny mi přišly zajímavé a jsem zvědavá, s čím autorka vůbec přijde. A smaozřejmě by i další knihy mohly mít stejně hot chlapíky na obálce. Alespoň se na knihu pak lépe kouká, no ne?

EDIT: Tak jsem četla ještě jednu hudební NA – Maybe Someday. Jestli mi někdo připomene další, sem s tím! 😀

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Dana napsal:

    kde jsi to četla v češtině?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..