Waiting on Wednesday (145)

Belladonna
Fiona Paul

Cassandra Caravellová se snaží zapomenout na Falca, divokého malíře, který jí uloupil srdce, a znovu se sbližuje se svým snoubencem Lucou. Jenže zdá se, že i Luca má svá tajemství. Když ho uprostřed noci zatknou a odvedou vojáci, Cassandra se opět ocitá v nejistotě. Aby Lucu zachránila, musí za každou cenu najít Knihu věčné růže – jediný důkaz toho, že je nevinný.

Tak začíná Cassandřin výlet do Florencie, města, jehož obyvatelé si šeptají o případech vampyrismu a kde se odehrávají podivné večírky a tajná setkání Řádu Věčné růže. A čeká ji i další setkání s Falcem, který pracuje přímo pro mrazivě krásnou vůdkyni Řádu, samotnou Belladonnu.

Pozná tentokrát Cassandra pravdu, když se nechá vést svým srdcem? Jenže nic není, jak se zdá, a pravda může být nejsmrtelnějším jedem ze všech.

Ještě stále se chystám, že si přečtu první díl… a on už najednou vychází i druhý. Sérii v zahraničí docela chválí, takže jsem přirozeně zvědavá. Má ji někdo z vás už za sebou? Stojí za to?

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Bee :-* napsal:

    První díl téhle série jsem četla, ale nijak mě to neoslovilo. I když nápad na samotný příběh byl dobrý, ale přišlo mi to hrozně roztahané a někdy až moc naivní. A hlavní důvod, co mě na té knize vytáčel byl hlavní hrdina… Ale tohle je můj názor a znám pár lidí, kterým se tahle kniha líbila.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..