Společné čtení Vampýrské akademie

Tak a je to konečně tady! Určitě jste na to čekali a někteří z vás už možná dávno začali, ale protože se s českou premiérou filmu šoupalo sem a tam, rozhodli jsme se pro toto časové období.

Bezesporu je mezi vámi celá řada fanoušků této knižní série, stejně jako řada těch, kteří se do knih ještě vůbec nepustili a nejsou si jistí, jestli ji vůbec mají vyzkoušet. Inu, teď se naskýtá ten správný čas na to, abyste se do ní pustili!

Společně si po dobu šesti týdnů přečteme jednotlivé díly, podiskutujeme a taky zasoutěžíme! Co vy na to? Už jsem vás nalákala? Že ne? A co třeba tohle?

Už je to zajímavější? Chtěli byste něco z téhle hromádky mít doma? Co pro to musíte udělat? Pravidelně sledovat můj blog a zapojit se!

Každou středu uveřejním formulář, do kterého mi napíšete svůj názor na danou knihu v sérii. Jestli se vám líbila, nelíbila, co vám přišlo perfektně vymyšlené, co nedomyšlené, co vás nalákalo na další četbu, co vás pobavilo, co byste sami chtěli umět. Fantazii se meze nekladou. Své názory budete moci přidávat VŽDY V NEDĚLI DANÉHO TÝDNE DO 12:00.

Každý pátek publikuju svou novou recenzi na daný díl. K recenzi také přidám linkovač pro případ, že by se někdo z vás chtěl pochlubit svou nově napsanou recenzí. V případě, že jste čtenář, co svůj blog (jakýkoliv) nemá a chtěl by svou recenzi ukázat, napíše mi email na sykorova.p@gmail.com a recenzi mi pošle. Já ji pak uveřejním na svém blogu.

Každou neděli pak vaše názory uveřejním na svém blogu, abychom věděli, jak se na to všichni díváme.

Každé pondělí pak budu losovat z těch, kteří se ve středu zapojili svými názory, případně recenzemi. Ať už vylosuju jednoho, dva, nebo tři, pokaždé něco dostane. Hlavní výhra za celé společné čtení pak bude supr čupr ultra verze prvního dílu ve filmové edici s fotkami z filmu uvnitř.

Kdo má rád výzvy, packu nahoru! *vehementně se hlásí* Tak a 3, 2, 1… JEDEM!

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

3 Responses

  1. MischaS_ napsal:

    Super! Mám fakt takovou radost, že si VA opět přečtu! 🙂 Konečně se k tomu dokopu 🙂 – kdybych tě měla po ruce, tak ti skočím kolem krku samou radostí :D:D
    Doufám, že se mi to bude líbit stejně/víc než poprvé 😀

  2. Illandris napsal:

    Jé, teď jsem zrovna ukončila znovu čtení celé VA a Pokrevních pout. Měla jsem počkat, pak by to byla daleko lepší zábava:)
    Illandris recently posted..Kelly Oram – V is for VirginMy Profile

  3. Adelle napsal:

    Jé, už se těším :DD
    Adelle recently posted..Recenze: Paranormálové | Zlodějka dušíMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..