Společné čtení Vampýrské akademie (5)

První týden máme snad docela úspěšně za sebou. Tedy, aby taky ne, když jsme díky srazu a předpremiéře mohli ve čtvrtek vidět filmové zpracování naší oblíbené knihy (a taky že stála za to!). Ačkoliv to většinou nedělám, mám v plánu sem na web na film napsat recenzi a klasicky nesmím zapomenout ani na report ze srazu. Ještě jsem se k druhému dílu série tento týden nedostala, ale myslím, že ho zase slupnu jako malinu. Takže jedeme dál! Dneska se vás ptám právě na názor na druhý díl… Své postřehy můžete do formuláře přidávat do neděle do 12:00 hod.

Rose Hathawayová se topí v problémech. Její úžasný učitel Dimitrij jako by ji přehlížel, Mason ji naopak zavaluje milostnými návrhy, které ona nechce přijmout, a navíc nedaleko Akademie zaútočili smrtonosní Strigojové! Škola je plná strážců, přijíždí dokonce i Rosina matka Janine. Nic z toho však nestačí, a tak se studenti i profesoři vydávají na vánoční prázdniny do Idaha, kde snad budou v bezpečí.

V luxusním horském středisku mají všechno, na co si vzpomenou. Chybí jen to nejdůležitější – jistota, že je Strigojové nenajdou a nezničí. Tři studenti se proto vydávají pronásledovat Strigoje, aby s nimi svedli konečný a vítězný souboj. Když se to dozví Rose, vyrazí za nimi, aby jim pomohla. Nemá ale nejmenší tušení, že se ocitla v takovém nebezpečí, jaké si do té doby ani neuměla představit. A jediným jejím ochráncem je Christian…(Dominoknihy.cz)

Jaký dojem na vás udělalo pokračování? Jste zklamaní? Nadšení? Bojíte se, co bude dál? Pište, co vás napadne, jsem zvědavá.

FORMULÁŘ 2

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..