Trailer Thursday (92)

Into the Still Blue

(Under the Never Sky #3)

Veronica Rossi

Jejich láska a jejich vedení byly otestovány. Teď je na Perrym a Arii, aby daly své strany opět dohromady v zoufalém pokusu přinést světu rovnováhu.

Závod za Poklidnou modří uvízl ve slepé uličce. Aria a Perry jsou odhodlaní najít poslední bezpečné útočiště před Éterem dřív než Sable s Hessem, a stejně tak jsou rozhodnutí zůstat spolu.

Mezitím se Roarovi krátí čas k záchraně Cindera, který byl unesen kvůli svým výjimečným schopnostem. Když se vrátí zpět do tábora, je na Perryho tak rozzuřený, že se mu nemůže ani podívat do očí. Perry začíná mít pocit, že už dávno prohráli.

Bez dalších možností se Perry s Arií rozhodnou sestavit tým pro nemožnou záchrannou misi, protože Cinder není jen klíčem k Poklidné modři a nadějí pro přežití, ale také jejich přítelem. A v umírajícím světě ze všeho nejvíc záleží na lidských poutech.

Tohle je jedna z nejlepších dystopických sérií poslední doby. Musím říct, že byl poslední díl krásnou třešničkou na závěr a mrzí mě, že to všechno skončilo. Jsem zvědavá, jak se to nakonec u nás vyvrbí s českou verzí druhé poloviny druhého dílu a tím třetím. Snad vás neochudí o zbytek druhého dílu, protože by to vážně byla škoda. Stejně tak jsem zvědavá na českou obálku.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..