Sladká políbení (99)

Týdenní meme hostované mnou.

Upozornění: Vybraný úryvek může případně naspoilerovat děj, proto číst jen na vlastní nebezpečí!

Sophie Jordan

Foreplay

Zamručela jsem frustrací. „Nedělej to.“

„Co?“

„Neponižuj mě.“

Jedno z jeho tmavých obočí vystřelilo vzhůru. „Ále. Naštval jsem tě. Vysokoškolačka teď na mě bude vytahovat velká slova.“

Jak sakra tenhle chlap dokáže ženské přimět k tomu, aby si to s ním rozdaly? Byl to naprostý kretén. Mohla bych to svést na jeho dobrý vzhled, ale ne všichni hezouni jsou pitomci. Hunter nebyl.

„Debil,“ zamumlala jsem si polohlasně. „Proč se nevrátíš zpátky k nalívání piva a rozdávání zatuchlých oříšků?“

Jeho ruce pevně obemknuly mou paži a přitáhly mě zpátky. Podívala jsem se dolů na jeho ruku na mé paži a pak zpátky do jeho tváře.

„Hej,“ řekl pevně, všechen hravý úsměv byl ten tam. Můj puls se mi na krku zběsile roztančil a já se držela, abych si na to místo nepřiplácla ruku, abych zastavila divoké tepání krve. Neukážu mu, jak na mě působí. „Moje oříšky nejsou zatuchlé.“

Možná bych se zasmála, kdyby to nemyslel smrtelně vážně. Jeho bledé modré oči těkaly po mé tváři. Jeho prsty se pevně držely mé paže, vpalovaly se mi do kůže i přes rukáv.

Pak ty oči sjely na mé rty.

PanebožePanebožePanebožePanebože. Chystá se mě políbit.

Tohle bylo ono. Chvíle mého druhého – to škrtněte. Třetího polibku. Nežádoucí nebo ne, musím včerejší pusu počítat. Tahle pusa byla ovšem ta, na kterou jsem čekala. Ta jediná, při níž se naučím doopravdy líbat. Od kluka – muže – co ví, jak na to.

Přiblížil se ke mně. Srdce mi málem vyskočilo z hrudního koše. Jeho hlava se sklonila a mě z hlavy vylétly všechny myšlenky ohledně toho, co udělám. Nebyl čas na přemýšlení. Žádná vykalkulovaná logika. Jen čistý cit.

Krev mi divoce bušila v uších, když udělal poslední krok směrem ke mně. Nebylo to rychlé. Ne jako ve filmech. Žádné pomalé sklánění hlavy. Sledovala jsem jeho přibližující se prsty. Jeho pohled těkal mezi mými rty a očima, studoval mě, sledoval mou reakci. Jeho ruka se dotkla mé tváře, přidržela si mě za líčko.

Nikdo to ještě nikdy neudělal. Teda, ne, že bych měla hodně s čím srovnávat, ale ten teplý dotek jeho palce na mé tváři působil hodně intimně. Udělalo to ten moment daleko opravdovějším, mocnějším.

Trochu jsem nadskočila, když jeho ústa konečně překryla ta má. Jako by ve mně ten kontakt vyvolal elektrický šok nebo tak nějak. Odtáhl se a podíval se na mě. Na chvíli jsem si myslela, že je po všem, že se mnou skončil po pouhém polaskání rtů.

Pak se ale jeho ústa vrátila zpět s daleko větší silou…

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. Bastera napsal:

    Jedno z jeho tmavých obočí zní docela vtipně 😀
    Bastera recently posted..Shrnuji a plánujiMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..