Poznej blogera: Infinity and beyond

Název blogu: Infinity and beyond

Adresa blogu: http://einfinity.blog.cz

Pisatel blogu: Elaine (Karlovarský kraj)

Jazyk blogu: česky

Knižní blog: ne

O blogu: Infinity and beyond je takovou směsicí všeho, co mám ráda, co mě zrovna zaujme a co se zrodí v mé hloubavé hlavince. Své neodmyslitelné místo zde ale mají knihy, které jsou už po mnoho let součástí mého života. Nečekejte recenze – ty psát neumím a ani nechci. Jedná se spíše o krátké útržky z knižního světa a různé projekty jako třeba aktuální fantasy reading challenge. Časem myslím začnu zveřejňovat různé krátké non-fanfiction povídky, koneckonců právě jedna taková byla důvodem vzniku blogu. Co se týče ještě těch knih – čtu prakticky všechno, ale na všech knižních blozích ,které jsem kdy měla, jsem se snažila upozornit především na ty opomíjené (ať už knihy, či žánry).

Zaměření blogu: YA, klasika, fantasy, detektivky, thriller, dobrodružné, román, historické romány, filmoví průvodci, encyklopedie

Délka blogování: tento blog zhruba 4 měsíce (stav k 30.12.2013)

Důvod blogování: Co mě k blogování přivedlo už vlastně ani nevím, celkově bloguju už cca 9 let. První blog, který jsem brala jako svou vlastní práci, byl povídkový. Ostatně fanfiction píši dodnes. Protože jsem knihomol, časem jsem chtěla psát i o knihách, a protože všechno na jednom blogu by bylo nepřehledné, založila jsem druhý blog a toto schéma u mne stále přežívá. Knižní blogy mi nikdy dlouho nevydržely, i z toho důvodu jsem se rozhodla, že infinity and beyond bude mišmaš. A co na tom zbožňuju? Jedno z mnoha plus je anonymita. Další je pocit, že má práce má smysl. Že jsou další lidé, kteří sdílejí mé pocity a názory. Že je něco, v čem jsem dobrá. Že mám něco, co je jenom moje.

Oblíbená kniha nebo autor: J.K. Rowling & J.R.R. Tolkien, Stephen Chbosky – Ten, kdo stojí v koutě

Kontaktní údaje: ElaineVanyarin@gmail.com

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..