Posuď knihu podle obalu (141)

Název knihy: Zapletený
Autor: Emma Chase
České datum vydání: červen 2014

Česká anotace: Drew Evans, úspěšný třicátník se sebevědomím až do stropu, svůj život miluje a rozhodně v něm nehodlá cokoliv měnit. Proč taky? Přes týden září v otcově koncernu, o víkendu v nočních klubech. Vztah? Láska? K čemu! Ženy na něj stojí frontu a jemu jeho životní motto „nevstoupíš dvakrát do stejné řeky“ plně vyhovuje.

Alespoň do té doby, než potká Kate, svou novou kolegyni s vlasy po pás a jazykem jako břitva. Jenže Kate má před svatbou, na aférky si nepotrpí, a jak se zdá, ani na Drewa… A že mu v práci šlape na paty? Tak to už, kočka, trochu přehání, ne? Jenže zákonům přitažlivosti neporučíš a muži jsou tvorové nejen ješitní, ale i bojovní. Zvlášť, když se zamilují…

Můj názor: O vydání téhle knihy vím už poměrně dlouho, jen mě zajímalo, pod jakým názvem a s jakou obálkou se u nás bude prodávat. Upřímně jsem ráda, že se nakladatelství rozhodlo zvolit původní obálku, i když je tahle verze fotky trochu podivná (v edičáku vypadala daleko líp). Při bližším zkoumání je ale vidět, že je ta obálka zvláštní koláž, ale víte co, kdovíproč mi to nevadí. Asi za to může ten odhalený hrudník s vánočkou, na tu si ženské holt potrpí 😀 Každopádně jsem na knihu vážně zvědavá, protože ji v zahraničí docela chválí.

 
 
 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..