Můj autor roku 2013

Stejně jako loni a předloni, i letos se podíváme na to, který autor vás v předešlém roce uchvátil. Určitě jste toho minulý rok zvládli přečíst hodně, ale jen jediný autor se pro vás stal tím nej. Podělte se tedy s námi o jeho jméno i jeho knihy. Kolik jste toho od něj/ní četli? Co si přečíst chcete, čeho se nemůžete dočkat? Jsem zvědavá, s jakými jmény přijdete. Třeba si přidám nové knihy do to-read… zase.

Princip tohoto projektu je jednoduchý:

  • Vybrat si jednoho autora, jehož knihy jste četli v roce 2013 (neberu autory, které znáte a čtete už delší dobu a patří mezi vaše nej, jde o autora, kterého jste objevili v předchozím roce).
  • Napsat o něm příspěvek a představit nám jej tak.
  • Příspěvek se bude skládat ze stručného představení autora, přiblížení jeho práce (klidně mohl napsat jen jednu knihu a tím vás dostat a zařadit se tak mezi vaše nej), a důvodu proč je právě pro vás autorem roku 2013 (co se vám na jeho práci líbí, proč vás tolik chytil za srdcem, proč si ho třeba vážíte apod.).
  • Do článku použijte obrázek, který vidíte nahoře, a nezapomeňte prolinknout i na tento příspěvek pro případ, že by se někdo chtěl přidat.

V minulých letech se vám tento projekt líbil, budu proto ráda, když se ke mně rozhodnete přidat i letos. Ráda si projdu a pročtu všechny vaše příspěvky. Již tradičně na konci článku najdete linkovač, do něhož můžete svůj příspěvek přidat do konce června 2014. Nemusíte to tak dělat hned, můžete kdykoliv se vám bude chtít, i když bude asi lepší, aby to bylo spíše v této době, dokud článek na mém webu nezapadne pod hromadou ostatních – chcete přece, aby se k vám šli lidé podívat, kdo byl pro vás ten nej.

Pokud nejste bloger, ale čtenář, není problém, ráda přidám váš příspěvek na svůj web. Stačí jen, abyste mi napsali buď skrz KONTAKT nahoře v menu, anebo mi poslali svůj příspěvek na email: sykorova.p@gmail.com, do předmětu emailu (i zprávy skrz kontakt) napište Můj autor roku 2013.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..