V listopadu 2013 vyšlo – 1. část

Podívejme se na to, co u nás vyšlo v minulém měsíci.

~ Česko ~

Kainovo dědictví
Charlotte Lyne

1.11.2013
Brána

Anglie, konec 13. století. Strašlivý zážitek připraví malou Amicii o domov, hrad Carisbrooke na ostrově Wight. Osamělá, pronásledovaná hrůznými obrazy, a aniž by věděla něco o svém původu, vyrůstá jako chlapec pod ochranou mnichů v opatství Quarr. Když mniši požádají Amicii, aby se starala o těžce raněného rytíře, do jejích snů se při pohledu na něj vkradou nové obrazy: dvojice studených očí, scény masakru a pronikavý výkřik. Neví, proč se jí rytíř zdá nebezpečný. Nechápe, proč ji při jeho odchodu opat posílá s ním, ačkoliv je cizinec už vyléčený. Začíná nebezpečná cesta Anglií, cesta za hledáním pravdy…

S hlavou v oblacích pejru
Kateřina Petrusová

4.11.2013
Fragment

Stačí okamžik a váš život může být vzhůru nohama! Něco o tom ví i Markéta, kreativní ředitelka malé reklamní agentury, které víkend v jižních Čechách změní život. Kam se poděla profesionálka z města, která to má v hlavě srovnané? Pár sebevíc příjemných chvil na vesnici po boku typického „vidláka“ přece nemůže změnit celý pohled na svět! Nebo snad ano?…

Padesát odstínů – BOX 1-3
E L James

4.11.2013
XYZ

Když se studentka literatury Anastasia vydává na pohovor s mladým podnikatelem Christianem Greyem, netuší, že potká muže, který jí změní život i hodnoty.

Christian je pohledný, chytrý a… tajemný. Naivní a nevinná Anastasia si začíná uvědomovat, že přes jeho skrývaná tajemství jím začíná být úplně posedlá. Ale ani Christian není vůči její kráse, šarmu a charakteru imunní a připouští, že on po ní také touží – ovšem za vlastních, specifických podmínek… Jenomže tyto podmínky se pro Anu v jednu chvíli stanou nesnesitelné, a když na vlastní kůži pocítí, jak temná jsou Christianova tajemství, opouští ho.

Přese vše, co se mezi nimi stalo, na něj však nemůže zapomenout. Když jí tedy Christian předloží novou dohodu, nemůže odolat a vrací se k muži, kterého miluje. Postupně odhaluje všechna tajemství a zjišťuje, že jeho padesát odstínů šedi je temnějších, než si kdy dovedla představit. Ana od počátku věděla, že se musí naučit sdílet s Christianem jeho styl života, který jí nikdy nebyl vlastní, on se musí na oplátku vypořádat se svými vnitřními démony.

Nyní, když jsou konečně spolu a zdá se, že mají všechno, zasáhne osud a před Anou vyvstávají její nejhorší noční můry…

Padesát odstínů ostudy
Andrew Shaffer

4.11.2013
XYZ

Když se dvaadvacetiletá Anna vydává na pohovor s mladým podnikatelem Earlem Grayem, netuší, že potká muže, který jí změní život i hodnoty. Earl Grey je pohledný, bohatý, má největší penis na světě a velkou firmu a vlastní vrtulník, je chytrý a… tajemný. Naivní Anička si začíná uvědomovat, že přes jeho skrývaná tajemství jím začíná být úplně posedlá. Ale ani Earl Grey není vůči jejímu věčně rozkousanému rtu imunní a připouští, že po ní také touží – ovšem za vlastních, specifických podmínek…

Jed (Jedová tajemství #1)
Sara Poole

5.11.2013
Knižní klub

Je léto roku 1492 a brutální vražda alchymisty v Římě rozpoutá divokou honbu za pachateli a strůjci spiknutí, které může uvrhnout Evropu do temnot. Francesca je odhodlaná vraždu svého otce pomstít. Vzepře se konvencím a vydobude si postavení jako travička u kardinála Rodriga Borgii, hlavy nejslavnější a nejnebezpečnější rodiny v Itálii. V pavučině zrad a klamů pronásleduje otcova vraha a přitom rozpoutá střetnutí se silami, které se pokoušejí využít jejích nejtemnějších tužeb, aby dosáhly naplnění svých katastrofických plánů.

Řivot té druhé
Adele Parks

6.11.2013
Domino

Sestry Evergreenovy byly už od dětství jako voda a oheň. A zůstalo jim to doposud: Martha je vdaná, má dokonalý dům, milovaného manžela, dvě děti a vede spořádaný život, jaký si vždycky představovala. Naproti tomu Eliza bydlí v jednopokojovém bytě s přítelem, který je sice hrozně moc sexy, ale… ale to je asi tak všechno dobré, co o něm může říct. Jinak je nespolehlivý, nepořádný a především nedospělý.

A tak ho jednoho krásného dne Eliza opustí. Shodou okolností to udělá přesně ve chvíli, kdy Marthu opustí její manžel. A teprve tehdy začnou mít obě sestry pocit, že se ocitly na jedné lodi. A co víc: že můžou ochutnat předchozí život té druhé, který jim najednou připadá mnohem lákavější než ten, jaký každá z nich vedla doposud.

Martha najde odvahu navázat vztah, na jaký by se nikdy neodvážila ani pomyslet: vášnivý a nespoutaný. Eliza si naopak hýčká partnerství s mužem, který jí nabízí stálost a jistotu. Možná jim ta změna přinese konečně štěstí. Ale taky možná zjistí, že když jdeme proti vlastní podstatě, lásku to jenom komplikuje.

Nebe v plamenech (Monument 14 #2)
Emmy Laybourne

6.11.2013
Baronet

Svět neskončil… Ještě ne.

V pokračování příběhu Monumentu 14 se skupina přeživších, donedávna uvězněných v supermarketu sérií ničivých katastrof, rozdělila ve dví. Většina dětí se v zoufalé snaze vydala opraveným autobusem na letiště v Denveru. Doufají, že se tam setkají se svými rodiči, budou odvezeni do bezpečí a zachrání svého umírajícího přítele.

Ale svět venku je temný a zaplavený nebezpečnými chemikáliemi, které mění lidi v krvežíznivá monstra, a ne všechny děti jsou ochotné nastoupit do autobusu. V útočišti, jež bylo již jednou narušeno, se snaží zbývající děti obnovit přátelství. Ale pokud se máte rozhodnout mezi životem a smrtí, láskou a nenávistí, komu můžete doopravdy věřit?

Moje recenze

Hledání Aljašky
John Green

7.11.2013
Knižní klub

Šestnáctiletý Miles, posedlý sbíráním posledních slov významných osobností a touhou hledat „velké Možná“, je spíše outsiderem mezi svými vrstevníky. Jeho život získá zcela novou podobu, když přejde na internátní školu Culver Creek. Zde se rychle spřátelí se svérázným spolubydlícím a okouzlující, naprosto nepředvídatelnou Aljaškou Youngovou. Okamžitě je vtažen do světa, kde se porušují školní pravidla, pořádají různé večírky i provokace. Miles ožívá v dennodenním kontaktu s novými kamarády a stále víc miluje fascinující Aljašku. A tak vývoj směřuje k okamžiku, kdy se všechno nečekaně navždy změní… Živý, naléhavý a nekonečně dojemný příběh. Americkou knihovnickou asociací byl zařazen mezi deset nejlepších knih pro dospívající.

Lunapark
Stephen King

11.11.2013
BETA Dobrovský

Píše se rok 1973 a jsme v zábavním parku na malém městě v Severní Karolíně. Devin Jones, vysokoškolák s literárními ambicemi a čerstvě zlomeným srdcem, se rozhodne pracovat přes léto u kolotočů. Najde si mezi světskými nové přátele, kteří ho nakonec přijmou mezi sebe, zachrání jednomu děvčeti život, spřátelí se s umírajícím chlapcem a zamiluje se do jeho krásné matky. První polovina příběhu je milá a nostalgická, ale už zde se jako spodní proud táhnou zlověstná znamení. Devin se dozví nejen to, jak se obsluhuje kolotoč, ale i to, že ve Strašidelném zámku byla před čtyřmi lety zavražděna dívka, jejíž vrah nebyl dopaden a dívčin duch se lunaparkem stále potuluje…

Tlukot křídel smrti (Levá ruka boží #3)
Paul Hoffman

11.11.2013
Knižní klub

Od okamžiku, kdy Cale zjistil, že jeho brutální vojenský výcvik má posloužit jedinému účelu – zničení největšího omylu Božího, tedy samotného lidstva -, pronásleduje ho tentýž muž, který z něj učinil Anděla smrti: papež vykupitel Bosco. Den zúčtování se blíží. Touha po pomstě Cala přivede zpátky ke svatyni vykupitelů – a k poslední konfrontaci s osobou, kterou na celém světě nejvíc nenávidí…

Pustina (Prašná země #2)
Moira Young

11.11.2013
CooBoo

Saba doufala, že se její svět vrátí do normálu poté, co porazila Tontony a zachránila svého bratra Lugha. Všichni teď míří na západ za lepším životem a toužebně očekávaným setkáním s Jackem. Avšak nový, mnohem nebezpečnější nepřítel je na vzestupu a postupně buduje svou vizi nového světa, kde jeho odpůrci nemají co dělat. A jaká je vlastně pravda o Jackovi? Opravdu je tím, za koho se celou dobu vydával? A kam až je Saba ochotna zajít, aby dostala to, co chce? Pokračování Krvavé cesty přichází a slibuje ještě více napětí a akce.

Moje recenze

Hunger Games – 3 knihy v dárkovém boxu
Suzanne Collins

12.11.2013
Fragment

Světový fenomén Hunger Games přináší novinku! Kompletní vydání všech tří dílů poprvé v luxusním dárkovém boxu. Začtěte se do poutavého vyprávění Katniss Everdeenové a nechte se strhnout příběhem lásky a touhy po přežití ve světě plném útlaku a nesvobody. Exkluzivní vydání s filmovou obálkou!

Moje recenze: Aréna smrti, Vražedná pomsta, Síla vzdoru

Pátá vlna
Rick Yancey

13.11.2013
Baronet

Po první vlně zůstala pouze tma. Druhé vlně unikli jen ti šťastnější. A třetí vlnu přežili ti, kterým štěstí uniklo. Po čtvrté vlně platí jediné pravidlo: nevěř nikomu.

Teď se blíží vlna pátá a po opuštěné dálnici prchá Cassie před Jinými, bytostmi, které jako lidé pouze vypadají. Jiní se potulují krajinou a zabíjejí na potkání; rozprášili poslední přeživší pozemšťany.

Cassie věří tomu, že kdo zůstane sám, ten přežije. Pak se však setká s okouzlujícím a tajemným Evanem Walkerem, jenž je možná jedinou Cassiinou nadějí na záchranu jejího bratra – nebo dokonce jí samotné.

Cassie si musí vybrat: mezi důvěrou a beznadějí, mezi vzdorem a kapitulací, mezi životem a smrtí. Vzdát se, nebo se sebrat a jít dál.

Ďábel nosí Pradu
Lauren Weisberger

13.11.2013
Baronet

V závratném světě newyorské módy, kde nepovedený účes může zabít celou vaši kariéru, je časopis Runway vysněným Olympem všech, kdo se jen trochu zajímají o to, jak vypadají. Pod vedením nejmocnější ženy módního průmyslu Mirandy Priestlyové, která mu vládne tvrdou rukou s dokonale pěstěnými nehty, je Runway obávaným testem, jímž musí projít každý, kdo chce v tomto světě něco znamenat. Při plnění svého poslání – učinit z tohoto magazínu módní bibli New Yorku, a tudíž současně celého světa – nepřipustí, aby jí cokoli stálo v cestě. Což se týče i dlouhé řady asistentek, které nesplnily její očekávání. Je to zaměstnání, ve kterém nemůže vydržet nikdo, komu zbyla alespoň špetka sebeúcty – ale zároveň místo, pro něž by byly miliony mladých Newyorčanek ochotny zabíjet.
Funkce Mirandiny asistentky by se pro čerstvou absolventku prestižní vysoké školy Andy Sachsovou mohla stát branou do velkého světa módy. V nevýrazném oblečení nesmělé studentky však mezi armádou superštíhlých módních dračic, křižujících chodby manhattanské centrály časopisu v lodičkách na jehlovém podpatku, působí jako pěst na oko. Miranda má sice celý módní svět obtočený kolem prstu, ale zato jí dělá hrozné potíže najít a udržet si dobrou asistentku. Andy se pro tuhle práci zoufale nehodí. Má však něco, co ostatní adeptky postrádají: Nehodlá se smířit s neúspěchem. Aby se stala nejlepší z nejlepších, musí se změnit podle Mirandiných představ. Brzy umí – k nevelkému nadšení svého přítele – hovořit jako prvotřídní znalkyně moderních trendů, kráčet jako modelka a už si za žádných okolností nesplete Dolceho s Gabbanou.

Démoni (Will Trent #7)
Karin Slaughter

13.11.2013
Domino

Co se stane s dobrými lidmi, když se střetnou s ryzím zlem?

Bill Black je chlápek, co jezdí na Halleyi a nahání strach všude, kde se ukáže. Jedním z mála lidí, kteří se ho nebojí, je drsný drogový dealer z Maconu a jeho lstivá milenka. Tahle dvojka Billa naopak považuje za docela dobrého kumpána, který by jim mohl pomoci s kšefty. Nemají nejmenší tušení, že Bill je ve skutečnosti agent GBI Will Trent, který jim jde po krku. Zároveň se snaží uniknout z dosahu Sáry Lintonové, ženy, kterou miluje, ale která se nesmí dozvědět, jaké obrovské riziko Will podstupuje.

Sára také přijela do Maconu, i když ji tam přivedly úplně jiné důvody. Dozvěděla se o pokusu o vraždu policisty, který je synem jejího mrtvého manžela, a ona mu chce být nablízku. Nikdy by ji nenapadlo, že na místě potká Willa, o jehož misi nic netuší – a že vlastně oba nevědomky pracují na stejném případu. Oba mají brzy na vlastní kůži zjistit, že démoni se mohou vyskytovat na obou stranách zákona…

Průvodce dámy nepřístojným chováním (Klub dobrodruhů #2)
Suzanne Enoch

13.11.2013
Domino

Znala zásady etikety. Raději by ale věděla, jak se chovat v přítomnosti muže, který je
pravým opakem gentlemana.

Theresa Wellerová je dobře vychovaná mladá dáma z vysoké společnosti. Pravidla společenské etikety nejen výtečně ovládá, ale samozřejmě předpokládá, že je budou dodržovat i lidé v jejím okolí. Jaké je tudíž její pohoršení, když poručík Bartholomew James svým nepřístojným chováním naruší poklidnou večeři! Ten muž je učiněným protikladem gentlemana! Stačí ovšem jediný jeho polibek – a Theresa už nedokáže myslet na nikoho jiného.

Rázem se tak ocitá v zapeklité situaci: mohla by si vybírat ze zástupů zdvořilých ctitelů, kteří se ucházejí o její ruku, ale ona má oči jen pro Bartholomewa, který si rozhodně nebere servítky. Takovéto jednání Theresu znepokojuje a mate. Kéž by existoval jakýsi průvodce nepřístojným chováním, který by jí pomohl lépe se v tom vyznat…

Navzdory všemu, co jí bylo při výchově vštěpováno, ho pozve na projížďku v kočáře, dokonce ho vyzve i k tanci a k návratu do vysoké společnosti. A Bartholomew? Ten ví, že by Tess chtěla být nazírána jako slušná slečna, ale coby zkušený muž už také rozpoznal, že ona je ta jediná a pravá, která v něm dokáže zažehnout jiskru vášně. Tato dáma je totiž podle všeho schopna si užít i to nejvíce nepřístojné chování…

Bezcitné (Roztomilé malé lhářky #7)
Sara Shepard

13.11.2013
BB/art

Čtyři krásky dovedou vyprávět hrůzostrašné příběhy.

Nejprve Emily, Aria, Hanna a Spencer svorně tvrdily, že za domem v lese objevily mrtvolu. Jenže tělo zmizelo beze stopy. Později se tentýž les ocitl v plamenech. A holky? Zase přísahaly: viděly tam prý někoho vstávat z popela. Někoho, kdo je podle všeho dávno mrtvý. Dívky se nepoučily a dál si hrají se sirkami.

Možná řeknete, že jsem bezcitná, ale je jen otázkou času, kdy tenhle čtyřlístek někdo sejme nadobro. Upřímně, jakou cenu má holka, která jen budí zbytečný rozruch? Podle mě nevelkou…

Ďábelsky namíchaný koktejl záhad, skandálů a tajností pokračuje. Bezcitné jsou sedmou knížkou v románové řadě Roztomilé malé lhářky, která svou autorku proslavila po celém světě.

Panství
Freya North

13.11.2013
BB/art

Lásku lze najít na těch nejméně očekávaných místech

Proslýchá se, že Stella Huttonová dostala svou novou práci díky rodinným konexím. O své minulosti mluví zdrženlivě a podrobnosti o svém novém životě si nechává pro sebe. V Long Dansbury se neustále šíří různé fámy o Xanderovi, ale žádoucí starý mládenec si vesnických klepů nevšímá.

Pak se objeví zvěsti, že Panství Longbridge je na prodej. Tento výstřední domov rodu Fortescueových po staletí určoval životy lidí v Long Dansbury.

Stella je pověřena, aby prodej panství zprostředkovala. Ale Xander tam vyrostl. Jeho tajemství a vzpomínky nejsou na prodej. Udělá cokoli, aby se postavil Stelle do cesty. Ledaže by se zamiloval.

Agnes
Hannah Kent

15.11.2013
Fortuna Libri

Děj se odehrává na Islandu, kde jsou lidské vztahy utvářeny nádhernou, avšak drsnou severskou přírodou, ale i každodenním tvrdým bojem o živobytí. Agnes Magnúsdóttir, mladá žena, je odsouzena za brutální vraždu svého pána a milence, a je poslána na izolovanou farmu strážníka Jóna Jónssona, aby zde čekala na popravu.

Jeho rodina je zděšená, že má poskytnout domov odsouzené vražedkyni, a zpočátku jí opovrhuje. Jen Tóti, mladý kněz, který se stane Agnesinou duchovní oporou, cítí při svých návštěvách odsouzené potřebu porozumět jí a pochopit, co se vlastně stalo.

Když však letní měsíce vystřídá zima a tvrdý farmářský život přinutí celou domácnost pracovat bok po boku, všichni Agnes poznávají blíže. Postupně se vynořuje její tragický příběh o touze a zradě a najednou vyplývá, že nic není tak, jak se na počátku zdálo.

Mé sladké šestnácté století (Mé sladké šestnácté století #1)
Rachel Harris

18.11.2013
CooBoo

Cat Crawfordová má za pár dní oslavit své sladké šestnácté narozeniny. Ovšem to poslední, co si Cat přeje, je extravagantní narozeninová party organizovaná její temperamentní nevlastní matkou. Alespoň malou útěchou jí je plánovaný rodinný výlet do magické Florencie. A když ji při prohlídce tohoto úžasného města zavede zvědavost do cikánského stanu, ocitne se přímo… v renesanční Florencii.

Objetí (Violet Eden #1)
Jessica Shirvington

18.11.2013
Práh

Violet Edenové se v den jejích sedmnáctých narozenin převrátí život naruby. Je čas, aby zjistila, kým ve skutečnosti je. Její přítel ji zradí. Její nepřítel jí zachrání život. Bude se muset rozhodnout, jak velkou oběť je schopná přinést, čeho se dokáže vzdát pro dar, jenž jí byl přisouzen bez její vůle.

Nebezpečně vzrušující a temný příběh Objetí je prvním dílem úspěšné tetralogie o dobru a zlu, o vábení touhy a možnosti volby. Violet se nečekaně ocitá jako ústřední bojovník v odvěké válce mezi padlými anděly a ochránci lidstva. Sama o takovou válku sice nestojí, ale svůj život postavila na dvou pravidlech: neutíkat a nevzdávat se. Stane se z ní Grigori, nebo podlehne vábení temnoty? Projde rituálem objetí, aby navždy zavřela dveře za svým dosavadním životem a vrhla se do neznáma? Na jejím rozhodnutí nezávisí jen její život, ale i osud nic netušícího lidstva.

Letní zahrada (Taťána a Alexander #3)
Paullina Simmons

19.11.2013
Ikar

Závěrečný díl legendární romantické ságy, sledující osudy Taťány a Alexandra. Po letech odloučení se oba shledávají v Americe – zemi, o níž věřili, že se stane jejich novým domovem a ve které budou žít svůj společný sen a vychovávat syna Anthonyho. V ovzduší strachu a nedůvěry uprostřed studené války však na každém kroku cítí, že jsou zde „jen“ cizinci a že musí o své štěstí neustále bojovat. Jinak je dostihnou duchové minulosti…

Pomsta nosí Pradu
Lauren Weisberger

20.11.2013
Baronet

Osm let uplynulo od doby, kdy Andrea „Andy“ Sachsová skončila s prací, „pro kterou by milion holek zemřelo“ – pracovala pro Mirandu Priestlyovou v časopise Runway Magazine. Z tohoto snu se nakonec stála noční můra. Teď je Andy na vrcholu světa: píše a dělá zpravodajství, co hrdlo ráčí; spolu s další bývalou Mirandinou asistentkou Emily provozuje The Plunge, vlastní obrovsky úspěšný a vysoce módní svatební časopis, a, co je nejdůležitější, chystá se provdat za potomka jedné slavné mediální rodiny a za svou životní lásku.

Ale noc před svatbou nemůže Andy usnout. I když je tak moc šťastná – nejšťastnější, jak jen být může – pořád ji pronásleduje přízrak její bývalé šéfky. Možná je to syndrom přeživšího? Nebo to možná je ospravedlnitelná a autosugestivní paranoia. Už od začátku se Andy a Emily cítily oprávněny při dobývání světa časopisů používat adresář kontaktů – Mirandiných kontaktů – z Runway. Jak se The Plunge začíná dařit, Andy a Emily si uvědomují, že už brzy stanou své bývalé mučitelce tváří v tvář – na akcích, pořádaných pro kolegy z branže, při slavnostních předáváních cen a dokonce i na svatbách. I tak ale Andy nemůže předpokládat, jak děsivá realita se blíží – dojde ke zvratu tak prudkému, že se znovu ocitne Mirandě přímo na mušce./p>

Karma je svině. A veškerá Andyina snaha o vybudování úplně nového života ji přivedla přímo k tomu, před kým utekla – do cesty samotného Ďábla.

Konečná volba (Údolí stínů #5)
C.C. Hunter

20.11.2013
Baronet

Je to těžká věc, když je vám šestnáct a vy nevíte, co dál se svým životem. Když Kylie vstoupila na začátku prázdnin do tábora Údolí stínů, netušila, co ji zde čeká. Navždy za sebou zanechala „starý“ život, aby odhalila svět mnohem magičtější, než si kdy dovedla představit. Aby zde našla dvě nejlepší přítelkyně, z nichž jedna je čarodějka a druhá upírka… a aby zjistila, že ani tady není láska jednoduchá.

Teď se její největší a nejnebezpečnější nepřítel se vrací, aby ji jednou provždy zničil. A existuje jen jedna cesta jak ho zastavit! Kylie musí naplno využít svých nadpřirozených schopností, projít proměnou, která všechny kolem ohromí. Její cesta však nebude u konce, dokud se konečně nerozhodne… dokud si její srdce nevyvolí toho, koho bude celý svůj život milovat. Měla by si snad vybrat vlkodlaka, jenž jí zlomil srdce, ale teď by dal cokoliv za to, aby ji získal zpátky? Anebo se rozhodnout pro elfa, který raději utekl před mocnou láskou, aniž by jí dal šanci? Všechno, co se Kylie v Údolí stínů naučila, by měla zúročit… teď, když její osud bude naplněn a srdce si konečně zvolí toho pravého.

Podvedený anděl (Modrá krev #5)
Melissa de la Cruz

20.11.2013
BB/art

Poté, co odhalila tajemství rodu Van Alenů, utekla Schuyler se svou zakázanou láskou Jackem do Florencie. Čeká je úkol, k jehož splnění je Schuyler vyvolená: najít a ochránit zbývajících pět bran, jež stojí mezi zemí a Luciferem.

Mimi byla zvolena regentkou rozpadajícího se Shromáždění. Přišla o Kingsleyho i o Jacka, ale na truchlení není čas. Došlo k únosům upírů a jejich věznitelé hrozí, že je upálí zaživa – v přímém přenosu na internetu, aby to viděl celý svět. Na pomoc přichází šanghajská venatorka Deming Čen, která se pokusí komplikovaný případ rozmotat, než zabijáci znovu zaútočí.

V této nelehké době mladí upíři objeví smrtící tajemství, pravdu, kterou poprvé odhalila Schuyleřina matka v době renesance, ale po staletí se o něm nikdo nesměl dozvědět. Osud nakonec dovede Schuyler ke strašnému rozhodnutí, které určí, po jaké cestě se bude ubírat její srdce…

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. Lufienne napsal:

    Těším se, až si přečtu Lunapark!

  2. Bastera napsal:

    Ty jo tolik zajímavých knih, kdo to má stíhat číst 😀
    Bastera recently posted..Vánoční knižní hop (CZ a SK)My Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..