Trailer Thursday (88)

Foreplay

(The Ivy Chronicles #1)

Sophie Jordan

Předtím, než se rozhodne dostat život, který vždy chtěla, dostane život, o němž nevěděla, že ho potřebuje.

Pepper je beznadějně zamilovaná do bratra své nejlepší kamarákdy, do Huntera, snad celý život. On je klíčem všeho, po čem vždy toužila: bezpečnost, stabilita, rodina. Ale potřebuje, aby si jí Hunter začal všímat více jako ženy, než jako něčí sestry. Přestože dosud políbila jediného kluka, má plán na to, jak se z novicky stát rockovou hvězdou postele – jen musí dostat pár tipů od někoho, kdo v tomhle prostředí umí chodit.

Její spolubydlící ví přesně, na koho se obrátit. Ale barman Reece není ani trochu takový prevít, jak by si Pepper představovala. Ano, rozhodně je přitažlivý, ale také je nebezpečný s temnou minulostí. Za chvíli se z toho, co začalo jen jako lekce ve svádění, stane něco, co jim oběma převrátí svět vzhůru nohama a ukáže jim, co se stane, když se dostanete daleko za předehru…

Byla jsem docela překvapená, když jsem zjistila, že se autorka, která čtenářům přinesla sérii Drakie (vyšla také u nás v češtině i slovenštině), rozhodla napsat new adultku. Přišlo mi, že využila new adult vlnu, aby z prodejů něco vytřískala. Pak jsem přišla na to, že má autorka na svém kontě už i historické romance. A tak si říkám, proč ne? Třeba to bude dobré.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..