Torn

Torn_bookAutor: Monica Murphy
Originální název: Torn
Knižní série: Billionaire Bachelors Club
Díl: druhý
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Hodnocení: 4 hvězdičky

Marina Knight vyrostla v milující rodině a nikdy si nemohla na nic stěžovat. Její rodiče ji zahrnovali láskou a vždycky pro ni chtěli jen to nejlepší. Jenže teď, když se chce postavit na vlastní nohy a pozvednout rodinné pekařství, nikdo v její elán nevěří. Na radosti jí nepřidá ani magnát, který se rozhodl skoupit veškerou půdu v okolí a obratem ji prodat za daleko větší peníz. O to horší to je, když ji to k němu až nebezpečně přitahuje… a Marina si nedokáže pomoct.

Gage Emerson dostane vždy vše, co chce. Nikdy se nevzdává a jde si pevně za svým cílem. I proto je tak úspěšný, což jej samozřejmě hřeje nejen na srdci ale také v kapse. V poslední době ho ale frustruje jedna vážená rodina – Molinovi. Ti totiž nehodlají prodat ani kus své půdy, ačkoliv jim začíná téct do bot. Jaké je jeho překvapení, když nechtěně urazí jednu z nich, přitom na ni nedokáže přestat myslet. Ví, co musí udělat…

Nakladatel: Avon Books (EN)
Počet stran: 256 (EN)
Vazba: Brožovaná (EN)
Vydání v USA: 19.11.2013
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 5 dnů, prosinec 2013, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Hezká a docela jednoduchá oddechovka s docela předvídatelným dějem. Ale ani to nemění nic na tom, že se mi četla skvěle a bavila mě.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Knihy Monicy Murphy mám opravdu ráda. Nejsou sice nijak extra překvapivé, co se zápletky týče (tedy, pokud opominu tu a tam některé věci), svým způsobem jsou i dost klišoidní, ale prostě mě baví. Její styl vyprávění mi naprosto sedl a knihy se mi čtou opravdu báječně. Proto se vždycky těším na každou její další knihu a čekám, co si pro mě připravila.

Myslím, že anotace, co se v knize asi tak bude dít. Ano, zcela nepřekvapivě. Jak jsem už předeslala dříve, autorčiny knihy takové prostě jsou. Ale vůbec to nevadí, protože je to perfektní oddechovka, co vás bude bavit od začátku do konce, u níž se tu a tam určitě pousmějete a která vám pořádně rozproudí krev.

Oba hlavní hrdinové jsou sympaťáci a jejich scény opravdu stojí za to. Jediné, co mi mírně nesedělo, byla skutečnost, že jim nevadilo, že jeden druhého vlastně využívali. Oba to věděli hned od začátku a nijak se tím netrápili. Ale to je jen takové malinkaté mínus. Jinak je kniha výborná a já vám ji určitě doporučuju zkusit.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..