Sladká políbení (98)

Týdenní meme hostované mnou.

Upozornění: Vybraný úryvek může případně naspoilerovat děj, proto číst jen na vlastní nebezpečí!

Cora Carmack

Finding It

„Jo, jemnost rozhodně tvoje silná stránka není.“

Jeho úsměv se rozšířil. „Ne. To rozhodně ne.“

„Dobře tedy. Jestli mě necháš jít, myslím, že půjdu najít Jenny a ostatní. Když už nemám dovoleno objednat si další pití a -“

Nemohla jsem dokončit svůj výlev, protože jeho ruka pevně uchopila mou bradu a pak mě už líbal.

Na několik sekund jsem ztuhla, nechápala jsem, že se to opravdu děje. Jeho rty po těch mých jemně přejely jednou, dvakrát. Vydechla jsem a jeho stisk mé brady zesílil. Pak jemnost odezněla a jeho rty pokryly ty mé. Políbil mě opatrně, důkladně, jako muž, který ví přesně, kde leží ta pravá vášeň. Naklonil mi hlavu, prozkoumával mi ústa a já mu předala všechnu kontrolu.

První ochutnátí donutilo mé prsty se zkroutit a když si mě k sobě přitáhl, odhalená kůže se dotkla odhalené kůže, vzal si můj mozek dovolenou.

Líbal mě horečně, jako bych byla bitvou, jakou chce vyhrát se vším zoufalstvím člověka, který nemá, co ztratit.

Chytila jsem se ho okolo krku a polibek mu vrátila, rychleji a tvrději, touha rychle přešla v nouzi. Z úst mu uniklo tiché zasténání a jeho ruka opustila mou tvář, aby mi sjela dolů po křivce zad. Jeho dotek následovalo brnění a když se jeho prsty zapletly do šňůrek mých plavek, moje záda se prohnula, tiskla nás tak blíže k sobě.

Zlehka kousl do mého spodního rtu a já jsem zaryla prsty do jeho ramen. Jeho rty sledovaly cestu od mé brady ke krku. Teplo jeho dechu se mé pokožky dotklo jako první, následovala špička jazyka. Přitiskl mě zády k baru a já jsem za tu oporu byla ráda, protože se mi začala motat hlava.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..