Do nového roku jen to nejlepší!

Milí čtenáři, chci vám všem poděkovat za úžasný rok 2013!

Děkuji, že jste mi i v tomto roce projevili svou přízeň, pravidelně navštěvovali můj blog, povídali si se mnou na FB i přes zprávy a emaily. Ptali jste se mě na rady, čtení knih vás bavilo a že jste se také objevili na některém z našich srazů. Opravdu to pro mě moc znamená a ukazuje mi, že vás mé žvatlání ještě pořád baví. Jsem vděčná za každého z vás a vždycky mě potěší, když se ukáže, že vám nějaká má rada pomohla.

Tento rok pro mě byl dosti hektický, neudělala jsem všechno, co bych ráda, na druhou stranu jsem toho dokázala daleko víc, než bych si představovala. Ne vždy bylo vše ideální, ale chybami se člověk učí. Důležité pro mě je, že jsem všechno zlé nechala konečně za sebou a s úsměvem a očekáváním se dívám do budoucna. Proto i vám přeju do nového roku, jehož příchod dozajista oslavíte ve velkém, jenom to nejlepší! Ať se vám daří, na co sáhnete, ať vám život neháže klacky pod nohy, ať jste zdraví a hlavně šťastní!

A protože se na mě v poslední době ve velkém obracíte s prosbami o radu nebo pomoc, rozhodla jsem se vytvořit rovnou místečko na všechno, co vás v souvislosti s blogem/webem napadne. Pokud něco nechápete, jste v blogování nováčky, nejste si jistí, rádi byste třeba, abych vám pomohla s designem blogu, nahráním webu a tak dále, neváhejte mi napsat. Společnými silami to dáme dohromady.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. E_V_E napsal:

    Šťastný Nový rok 8)
    E_V_E recently posted..Čo bolo v roku 2013?My Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..