Waiting on Wednesday (133)

Hrej hráčem
Emma Hart

Jaký je plán hry? Maddie v tom má jasno: Arogantní a egoistický playboy Braden z kalifornské univerzity představuje pro ni vše, co se jí na klucích hnusí. Připomíná jí totiž jejího bratra, který dokáže myslet jen na sebe a ničí životy všem v okolí. Maddie spolu s kamarádkami vymyslí plán, jak tomu namachrovanému Bradenovi za všechna příkoří udělit lekci. Hlavní aktérkou plánu je právě Maddie, která do měsíce Bradena svede, omotá si ho kolem prstu a pak ho surově odkopne.

Operace Hrej hráčem může začít.

Žádná ze zasvěcených holek ovšem nemá zdání, že podobný plán má i Braden se svými přáteli. A jakou hru hraje on? Plán je přimět tu paličatou a nedostupnou „královnu univerzity“, aby se do něj zamilovala, svést ji, a pak ji srazit na kolena.

Ani jeden z obou aktérů netuší, že život může změnit pravidla hry… Možná oba zjistí, že nejde člověka soudit podle prvního dojmu…

Když jsem se dozvěděla, že tahle kniha vyjde v češtině, upřímně mě to překvapilo. Tak nějak jsem to totiž nečekala. První díl série byl docela fajn, i když mírně klišoidní, pořád fajn. Druhý byl zvláštní a trochu nudný. Třetí by měl vyjít během tohoto roku, takže se uvidí. Každopádně jsem velice ráda, že se k nám začínají NA dostávat ve větším.

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Monika napsal:

    Proč mi to přijde jak 10 Things I Hate About You a How To Lose A Guy in 10 Days? Ne, že bych byla fanynka takových věcí, ale přeci jen tyhle dva filmy znám 😀 Ale ono to beztak z toho samo o sobě čiší – k čemu dojde. To asi u takových dějů vždy (ať už jde o knihy, anebo filmy).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..