Unlocked

Autor: Maya Cross
Originální název: Unlocked
Knižní série: The Alpha Group
Díl: třetí
Žánr: romance, erotika
Věková hranice: 20+

Anotace na Goodreads: Kdo je Sebastian Lock?

Srdce vás může zavést do nebezpečných míst. Opuštěná mužem, kterého miluje, bez špetky vysvětlení, Sophia Pearce cítila, že se jí život rozpadá před očima. A pak si pro ni přišli. Teď už nic nebude stejné jako dřív.

Tváří v tvář skutečné Sebastianově identitě se musí vyrovnat s věcmi, které by si nikdy nedokázala představit. Svět, co ohrožuje daleko víc než její city. Sebastianovi nepřátelé se nezastaví před ničím, jen aby získali to, co chtějí – a oni chtějí ji.

Jejich vášeň jednoho pro druhého je spaluje, ale když se začne blížit nebezpečí, musí si Sophia odpovědět na jednu z nejdůležitějších otázek… Co je ochotna riskovat?

Počet stran: 161 (EN)
Vazba: ebook (EN)
Vydání v USA: 18.8.2013
Vydání v ČR: nevyšlo

Moje hodnocení:

 
 
 
Moje hodnocení obálky:

 
 
 
Datum četby: 1 den, září 2013, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Zajímavé ukončení série.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora
Oficiální blog autora

Můj názor (obsahuje spoilery):
Musím říct, že je celá tahle trojdílná série neuvěřitelně zvláštní. Ačkoliv první díl začal jako klasická eroťárna, v druhém díle přešel v trochu drsnější romanci a v třetím to završil dramatem. Rozhodně bych to do série neřekla, už vůbec ne na základě obálek.

Jelikož je to docela krátká kniha, nemyslím si, že bych měla více zabíhat do popisu děje. Jen se přiznám, že mi název série došel až v téhle knize. Dříve jsem názvu niajk extra nevěnovala pozornost, což je docela vtipné, protože jisté skazky jsou už od prvního dílu. No co, věnovala jsem pozornost něčemu úplně jinému.

I v třetím díle není nouze o napjaté situace a lechtivé scény. Výraznou změnou je střídání pohledů ve vyprávění. Dozvíme se tedy, jak to vidí hlavní hrdinka i hlavní hrdina. Osobně mívám v takovémto žánru radši ženské pohledy, protože mi ten mužský protějšek tak přijde záhadnější. Když mu pak „vidíte“ do hlavy, častokrát je to přitažené za vlasy a celkově spíše vulgární. Osobně bych si radši ponechala představu toho, že chlapi nemyslí celý den jen na sex. Někdy mají ty autorky divné myšlenkové pochody, vážně. V tomto případě byl ale Sebastian uvěřitelný, i když mu to tu a tam ujelo.

Celkově sérii vnímám pozitivně, bavila mě, četla se dobře. Akorát si říkám, že na mě působí spíš jako nějaká předzvěst větší skupiny knih. Těžko říct, jestli se autorka rozhodne k napsání dalších knih universa, anebo se vrhne na něco nového. Uvidíme, s čím přijde.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..