Posuď knihu podle obalu (132)

Název knihy: Snová horečka
Autor: Karen Marie Moning
Datum vydání: 6.11.2013

Česká anotace: Zeď, jež odedávna oddělovala svět Dananů a lidí, se zhroutila a Bojovníci tmy se dostali ze svého mrazivého vězení. MacKayla Laneová uvízla ve smrtelné pasti. Dostala se do spárů Pána a vládce, jenž ji připravil o paměť, takže neví, kdo je: jediná žijící vidoucí schopná najít starodávnou knihu tajemných kouzel Sinsar Dubh, klíč k nadvládě nad oběma světy.

Osamocena bojuje o svou vlastní duši, a přestože se jí daří tuhle bitvu vyhrát, je to jen první krok na dlouhé cestě. Bojuje s Danany a zabředá do vnitřních sporů záhadné sekty vidoucích. Netuší, komu může věřit a kdo se ji pouze snaží využít. Ztrácí se v nepřehledném světě Dananů, kde nic není takové, jak se zdá.

Jak se v něm vyznat, když se nevyzná ani sama v sobě?

Můj názor: Myslím, že už dobře víte, že mám fialovou barvu na obálkách vážně ráda. I v tomto případě musím říct, že se mi líbí. Ale tak nějak mi úplně nesedí. Nevím totiž, jestli modelka na obálce předtsavuje MacKaylu, anebo ne. Nějak mi ji totiž nepřipomíná. Na druhou stranu dávám Jotě určitě palec nahoru za to, že drží obálky série v jedné lajně a člověk alespoň podle toho základního layoutu ví, co je to za sérii.

 
 
 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..