Paperback vs. Hardcover (17)


Starters by Lissa Price
Vlevo: hardcover
Vpravo: paperback

Verdikt: Bývaly doby, kdy se mi hardcoverová obálka hodně nelíbila. Postupem času jsem si na ni ovšem tak nějak zvykla. Vždycky mi přišla taková… divná. Samozřejmě že kniha nemusí mít vždycky nějakou extrémně originální a vytuněnou grafickou podobu, ale tady mi to prostě přišlo až moc obyčejné. Paperbacková obálka mě zase dost děsí. Už když jsem ji viděla poprvé, zděsila jsem se. Barev i tváře na obálce. Přijde mi totiž, že jde o Kaley Cuoco, akorát v nějaké mladší a naducanější verzi.


Crewel by Gennifer Albin
Vlevo: hardcover
Vpravo: paperback

Verdikt: Pamatuju si, když hardcoverová verze vycházela vůbec poprvé a kolik óchání a áchání to v lidech vyvolávalo. Musím se přiznat, že mi trvalo sakra dlouho, než mi došlo, že je na obálce tvář modelky, akorát zabíraná z jiného úhlu. Vždycky jsem si myslela, že jde o nějakou abstraktní květinu. Paperbacková obálka mě docela překvapila. Líbí se mi nápad s přesýpacími hodinami, i barevné schéma. Jen mi přijdou další fotky, které jsou vnořené do hodin, tak nějak podivně vsazené.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. E_V_E napsal:

    Fakt sa podozrivo podobá na Kaley Cuoco 8D
    Mne sa odjakživa veľmi páčil hardcover, ktorý máme aj na našom vydaní a aj tá zadná tmavo-modrá strana. Vyzerá to kontrastovo úchvatne 8) Akurát táto forma obálky na 2. dieli mi príde strašná. Ten chlapec tam vyzerá nejako divne.
    To druhé nepoznám, ale hardcover by sa mi lúbil, ak by tá tvár bola fakt kvetina 8D V prvej chvíli som ani ja nemohla dojsť na to, čo to je. No tie všelijaké farby sú tam krásne 8) Ten paperback je fajn, no tá modelka mi tam nesedí, všetko ostatné je super 8)
    E_V_E recently posted..Mariotovi dediči #4: PrekliatieMy Profile

  2. Maťa napsal:

    Pri druhej knihe sa mi fakt páči hardcover je veľmi zaujímavý 🙂
    A pri Starters s tebou úplne súhlasím 😉
    Maťa recently posted..Mesto kostí (Cassandra Clare)My Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..