Lockout

Autor: Maya Cross
Originální název: Lockout
Knižní série: The Alpha Group
Díl: druhý
Žánr: romance, erotika
Věková hranice: 20+

Anotace na Goodreads: Kdo je Sebastian Lock?

Sophii to nikdy k nikomu tak nepřitahovalo. Silný. Elektrizující. Neodolatelný. Smetena okouzlujícím a mocným miliónářem Sebastianem Lockem se vydala na cestu odhalování sama sebe, dostala se na místa, o jakých nikdy nesnila.

Ale věci nejsou nikdy tak jednoduché, jak se zdají. Sophiina důvěra je křehká věc a vypadá to, že se Sebastian rozhodl ji pořádně otestovat. Má své vlastní démony, s nimiž bojuje, a nikdo je nepřinesl do popředí tak, jako právě Sophia.

Jejich vztah se pomalu prohlubuje a Sophia tak jeho zdi boří, přicházejí další otázky. Proč se Sebastian tak moc snaží držet ji ode všeho dál? Kdo je ta dívka na pozadí jeho telefonu? A proč jeho tetování vypadá tak povědomě?

Tyhle otázky ji trápí, ale když se jeho tajemství začne pomalu odhalovat, musí se Sophia postavit pravdě tváří v tvář. Zůstávat ve tmě možná může být bolestivé, ale hledání odpovědí by mohlo být smrtelné.

Počet stran: 133 (EN)
Vazba: ebook (EN)
Vydání v USA: 19.5.2013
Vydání v ČR: nevyšlo

Moje hodnocení:

 
 
 
Moje hodnocení obálky:

 
 
 
Datum četby: 2 dny, září 2013, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Některé věci mi brnkaly na nervy, ale jinak dobrá epizodka seriálu.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora
Oficiální blog autora

Můj názor (obsahuje spoilery):
Co si budeme říkat, první díl skončil pěkně pitomě. Ostatně mi to přišlo, jako bych sledovala epizodu ženského seriálu. Proto ani nemá smysl, abych se o ději více rozepisovala.

Jde o klasickou mezihru, kde se hrdina může přetrhnout, aby dostal hrdinku zpátky a ta se po krátkém přemlouvání nakonec nechá přesvědčit, aby zjistila, že má hrdina tajemství, které jí nemůže prozradit. Mírně frustrující je zjištění, že to není tak úplně jen jeho tajemství, a kdyby jí ho prozradil, mohlo by je to oba nejspíš stát život.

Je vám jasné, jak to asi bude pokračovat, ačkoliv velice překvapující je samotný konec druhého dílu. Ten jsem opravdu nečekala. I když jsem asi mohla. U téhle série se mi líbí, že první díl jede ve stylu takové té klasické erotické romance, v druhém se do toho více zapojuje drama a v tom třetí… to se dozvíte až v další recenzi.

Každopádně tady nejde o typickou erotickou sérii. Zatímco v prvním díle byl důraz kladen na první oťukávání a žhavější erotické scény s výraznějšími prvky BDSM, druhý přináší BDSM ve větším měřítku a dívá se na příběh jinak.

Je docela škoda, že jsou díly tak kraťounké a místy některé věci nedávají tak úplně smysl a přijde vám, že autorce její vlastní příběh přerostl přes hlavu. Hlavní hrdinové jsou ovšem sympaťáci a jejich příběh vás baví.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..