Žhavé léto s Baronetem (14): Aféra Blackstone

Druhá ukázka z druhého dílu série Aféra Blackstone.

UPOZORNĚNÍ: DNEŠNÍ UKÁZKA JE VHODNÁ PRO ČTENÁŘE 18+

V tom zlém snu se smíchalo všechno zlé, co se mi kdy stalo, v jeden příšerný guláš. Zavřel jsem oči úlevou. Brynne nebyla součástí hrůz v Afghánistánu. Patří do přítomnosti. Brynne žije, pracuje a studuje v Londýně. Jen mé podvědomí ji do toho připletlo. Brynne je v bezpečí ve městě.

Jen už nechce být se mnou. Sklopil jsem zrak ke svému pevnému, ztopořenému penisu a vzal jsem ho do ruky. Zavřel jsem oči a pohyboval jsem rukou tam a zpět. Pokud oči neotevřu, budu si moct představit ten den v kanceláři. Právě teď potřebuju trochu úlevy. Potřebuju se udělat, abych zapomněl na ten obrovský strach, který se objevil spolu s noční můrou. Tohle bude fungovat. Na chvilku se mi podaří zapomenout.

Vybavil jsem si okamžik, kdy jsem ji naposled spatřil. Měla na sobě červené vysoké boty a černé tričko. Přikázal jsem jí, aby si mi sedla na klín, a rukou jsem ji přivedl k vyvrcholení. Byli jsme v mé kanceláři a Brynne vypadala tak zatraceně sexy. Byla nádherná, když se mi chvěla v náruči díky tomu, co jsem jí dělal a co jsem ji přiměl cítit.

Pak se ode mne pokusila odtáhnout, ale já ji nechtěl nechat. Nakonec mi sklouzla z klína. Chtěl jsem protestovat, ale vtom si klekla na kolena a dotkla se mě přes kalhoty. V té chvíli jsem pochopil. Oznámila mi, že mi ho chce vykouřit. V té chvíli jsem ji miloval nadevše. Za to, jaká byla. Upřímná, přímá, žádné tajnosti. Skutečná, dokonalá. A moje.

Už ne, už není tvoje. Opustila tě.

Nechal jsem oči zavřené a vybavil si její půvabné rty, jak sály mého ptáka. Vlhko a teplo jejích úst. Ten nádherný okamžik, když polkla a zvedla ke mně vášnivý a trochu tajemný pohled. Nikdy jsem si nebyl jistý, nad čím přemýšlí. Koneckonců, je to žena.

Vybavil jsem si všechno – zvuky, které vydávala, dlouhé vlasy, které rámovaly její tvář, vlhký stisk horkých rtů, jak mi rukou svírala ptáka a směřovala jej do svých nádherných úst. Vzpomínal jsem na chvíle, kdy jsem byl s Brynne, a rukou jsem si ho honil, lapen v patetické a osamělé přítomnosti. Musel jsem se ponořit do vzpomínek, jinak bych se neudělal. Vykřikl jsem, když jsem skoro bolestivě vystříkl a ušpinil prostěradlo. Jasně bílá na černém podkladu.

Tohle by měla dělat ona!

Zapřel jsem se o čelo postele a uvolnil celé tělo. Trochu mě štvalo, že jsem masturboval a snil o ní jako zoufalec.

O ten nepořádek se postarám později. Prostěradla vyperu. Svou mysl tak jednoduše neočistím.

Vzpomínám si na každý okamžik, kdy jsem byl v ní.

Prázdnota na mě dopadla jako těžké kladivo. Vyvrcholení rozhodně nebylo kvalitní náhradou skutečného sexu. Bylo nudné a naprosto zbytečné.

Ani omylem, Benny, je příliš pohledný, než aby si ho musel honit sám.

Tak to určitě.

Vstal jsem, svlékl povlečení z postele a zamířil do sprchy. Nic kromě ní už mi nikdy nebude stačit.

Ethan Blackstone má život v troskách. Zradil Brynninu důvěru a ona od něj odešla. Ethan se ale tak snadno nevzdá, nechce žít bez své americké krásky. Vášeň mezi nimi je neskutečně spalující, ale temná tajemství z jejich minulosti, která jeden před druhým skrývají, mohou jejich společnou cestu jednou pro vždy zničit.

Vzhledem k politické hrozbě, která Brynne ohrožuje, musí Ethan ve velmi krátkém čase zmobilizovat veškerou sílu a důvtip, aby svou lásku ochránil před nebezpečím, díky kterému by ji mohl ztratit navždy. Dokáže Ethan pomoci Brynne vymanit se z minulosti, která ji děsí ve snech? Sevře ji opět v náručí a získá si její důvěru? Láskou posedlý muž je schopen udělat cokoli, aby znovu přivedl do svého života ženu, kterou miluje. Vrhá se do toho po hlavě. A získá buď všechno, nebo nic.

Oficiální web Raine Miller ~ Knihy Raine Miller na FaceBooku ~ série na GoodReads

koupit knihy: Nahá ~ Všechno, nebo nic ~ Oči dokořán

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..