Sladká políbení (90)

Týdenní meme hostované mnou.

Upozornění: Vybraný úryvek může případně naspoilerovat děj, proto číst jen na vlastní nebezpečí!

M. Leighton

Until I Break

Udělá krok vpřed, čímž se ke mně jeho tělo přiblíží na dotek. Jeho tvář je pár centimetrů ode mě. Klopy jeho pootevřeného saka jemně dráždí mé naběhlé bradavky. Jeho stehna se o mě opírají. „Neustále jsem si představoval, jaká jsou tvá ústa na omak, jaké by bylo vklouznout svým jazykem dovnitř a ochutnat tě.“

Nikdy dříve jsem tolik po polibku netoužila. Nikdy.

„A pro dnešní večer je to také konečný bod, kde se zastavím. Ale jen pro dnešek. Máš mé slovo.“

Díky divokému bušení krve v uších nic neslyším. Můj puls bubnuje, můj dech je mělký, má kůže je v jednom ohni. A pak se jeho ústa přiblíží.

Přejede jimi po mých rtech, nejdřív jemně. Tam a zpět. Jeho tělo se pohybuje ve stejném rytmu, tam a zpět, naráží na mě v nevinném přitom silně erotickém stylu. Část mě chce, aby se mě dotkl. Část mě ví, co se stane, kdyby to udělal. Ale vědomí toho, že to neudělá, na mě dopadá ještě silněji.

Cítím rozdělení jeho rtů. Moje udělají totéž. Zvyšuje nátlak dokud se jeho ústa na ta má naprosto nepřilepí. A stále se jeho tělo krapánek tam a zpět pohybuje.

Jeho jazyk sleduje vnitřní část mého spodního rtu. Pootevřu ústa více. Cítím, jak klouže dál, pohrává si s vrcholkem toho mého. Zlehka jej lízne, pomalu, jako by si jej vychutnával. Pociťuju akci jeho jazyka až v samotném břiše, jako by mě olizoval i na jiných místech.

Mé tělo křičí. Cítím, jak se ve mně buduje tlak, jako bych měla vybuchnout. A to vše jen díky polibku.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..