Poznej blogera: Kouzelný svět knih

Název blogu: Kouzelný svět knih

Adresa blogu: http://nika-books.blogspot.cz/

Pisatel blogu: Nika (Severní Morava, Olomoucký kraj)

Jazyk blogu: český

Knižní blog: ano

O blogu: Blog jsem si založila z toho důvodu, abych se mohla podělit o své myšlenky a názory s ostatními milovníky knih.

Zatím na nm stále pracuji a přemýšlím o čem bych mohla ještě psát. V současné době naleznete na mém blogu hlavně recenze, různé knižní projekty. Plánuji zařadit také články, které se netýkají knih, ale doufám že by mohly být také zajímavé.

Doufám, že na mém blogu naleznete právě to , co vás zajímá 🙂

Zaměření blogu: Nejvíce čtu převážně young adult – fantasy, dystopie, scifi. Nebráním se téměř žádnému z knižních žánrů.

Délka blogování: od února 2013 (stav k 25.6.2013)

Důvod blogování: Od malička miluji knížky a všechno okolo nich. Když jsem byla mladší mělaj sem hodně ráda knihy od T.Breziny , E.Blytonové a B.Bryantové.

V roce 2010 jsem si začala vést něco na způsob “ knižního deníčku“. Do něj jsem zapisovala přečtené knihy a hodnotila je v rozmezí 1 – 3 hvězdičky.

Na podzim loňského roku, kdy jsem si vybírala knihy k Vánocům, jsen narazila na VeEee a její knižní blog. Byla jsem moc ráda že jsem objevila někoho, kdo sdílí moje nadšení do knih. Postupně jsem navštěvovala řadu dalších knižních blogů ( laurdes, Syki, Emily L. , Rodaw) a napadla mě myšlenka, že si založím knižním blog.

Na blogování mám ráda to, že můžu ostatním sdělit můj názor, prodiskutovat děj knih.

Oblíbená kniha nebo autor: Inheritance (Ch. Paolini), Vlci z Mercy Falls (M. Stiefvater), Chvíle před koncem ( L. Oliver), Hunger Games (S. Collins) , Hostitel (S. Meyer), Drahokamy (K.Gier)

Kontaktní údaje: Pokud budete cokoliv potřebovat, můžete se na mě obrátit přímo na blogu. Anebo použít tento email: svet-knih@seznam.cz

Pár slov na závěr: Na závěr vám chci popřát co nejvíce krásných chvil ve společnosti knih, vaší rodiny a přátel. Loučím se s vámi mým oblíbeným citátem: „Lidé zapomenou, co jste řekli. Lidé zapomenou, co jste udělali. Ale nikdy nezapomenou, jak se vedle vás cítili.“

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Terka napsal:

    Ahoj ráda bych tě pozvala na celoroční akci která se právě rozbíhá na mém blogu 🙂 jmenuje se Maturanti spojme se! Koukni se na můj blog a jestli se ti bude líbit zapoj se 🙂

    http://www.zaprasenaknihovna.blogspot.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..