Zajímavosti z blogosvěta (11)

V neděli jsem znovuoživila docela oblíbenou rubriku, která má za cíl přinášet vám různé novinky z knižního blogového světa, aby vám něco zajímavého neuteklo.

Příručka pro každého začínajícího blogera (nejen knižního)

Tato mini příručka je něco jako přehled zkušeností, které jsem za ty roky působení na internetu získala a které by se mohly někomu hodit při zakládání nového blogu. Je to pro ty, co si absolutně neví rady, jak vůbec začít.

Více se o projektu dozvíte zde

VeEee

Velká prázdninová soutěž

Jedná se o soutěž probíhající po celé prázdniny, jejímž cílem je odhalit, jak moc vlastně všichni čtou a co. Pravidelně jednou týdně přibude úryvek z knihy, který musí čtenáři správně identifikovat. Na základě toho získávají body a ten nejlepší se na konci prázdnin stane vítězem 🙂

Více se o soutěži dozvíte zde

C.ind.ere.lla

Zo starej knižnice, aneb krapet netradiční meme

Keď som ta listovala jednotlivými zošitmi rozhodla som sa spraviť toto meme, týždňové, dvojtýždňové, mesačné, nechám na každom z Vás, kto sa rozhodne zapojiť. Podstatou je vytiahnuť na svetlo sveta knihy, ktoré ste prečítali kedysi. Nie tie, ktoré čítate teraz a recenzujete na blogoch, ale tie, ktoré ste čítali pred tým len tak pre radosť bez cieľa napísať o nej neskôr niečo na internet.

Více se o meme dozvíte zde

Nerya

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..