Waiting on Wednesday (120)

Wendy Higgins
See Me

Zatímco většina sedmnáctiletých amerických dívek by odmítla nechat se svými rodiči provdat za úplného cizince, Robyn Mason snívá o tajemném McKaleovi v Irsku, o tom, jak asi vypadá, a jak asi zní jeho roztomilý irský přízvuk. Domluvené sňatky jsou pro čarodějné rodiny – jako je ta její – na denním pořádku, ačkoliv jakmile započne svou cestu na ostrov Emerald, zjistí, že za jejím zasnoubením a klanem McKaleů toho vězí daleko víc.

Co začalo jako povinný svazek mezi Robyn a McKalem, přerostě postupně v něco, co oba potřebovali. Ale v cestě jejich budující se romance stojí obří překážka: svůdná a smrtící fae princezna zvyklá dostat vše, co chce – a ona chce McKalea jako svou hračku. Láska, touha a žárlivost se srazí ve chvíli, kdy musí Robynina a McKaleho rodiny spolupracovat, aby přechytračila fae a zachovali jedinou naději, která jejich lidu zůstala.

Na tuhle knihu jsem narazila vlastně jen náhodou, protože jsem se dívala, že jsem od autorky ještě pořád nečetla její známější sérii Sweet Trilogy, která vyjde také v češtině, ačkoliv mám první díl doma už hodně dlouho. Tady mě ohromně zaujala zápletka, protože je něčím originální. Třeba to bude i fajn knížka, uvidíme.

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. Sue napsal:

    od wendy som zatial nič nečtíala, síce mám doma sweet evil ale akosi na ňu nemám čas, kniha znie zaujímavo 🙂 ak budem mať niekedy možnosť určite si ju prečítam 🙂
    Sue recently posted..24.08.2013: Beseda s autorkami Slávkou Koleničovou a Janou Benkovou (Mágio pláž – Bratislava)My Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..