Waiting on Wednesday (117)

Sophia Bleu
Catching Liam

Jednadvacetiletá Jillian Nichols má ohledně kluků jedno jediné pravidlo: chytit a pustit. Chytání kluků není pro Jillian a její kamarádky jen hra, je to životní styl. Přece jenom, kluci jsou dobří tak akorát pro pár drinků a čas od času nějaké to skandální pomuchlování, ale zkuste očekávat víc a jste předurčené ke zlomenému srdci.

Takže když její nejlepší kamarádky a všechny mužské úlovky začnou pozvolna mizet, je Jillian rozhodnutá držet kluky jen ve své ložnici, ne ve svém srdci. Dokud nepotká Liama McAvoye. Přesně ten typ kluka, co zůstává, aby vám udělal wafle a který nedokáže – a možná ani nechce – pochopit, kdy je čas jít.

Zahraniční student Liam netouží být dalším zářezem na posteli Jillian. Vlastně má pro ni i pro její postel mnohem lepší nápady, ale končící studentské vízum v jeho pase mu zabraňuje slíbit jí možné navždy. To ale neznamená, že hodlá vzdát výzvu v odhalování důvodu, proč je Jillian tak odhodlaná držet si ostatní daleko od těla.

Zanedlouho není jisté, kdo chytá koho – a kdo chce vyhrát pro koho. Jillian ovšem jednu věc ví: zamilovat se znamená nejen porušení nejzákladnějšího pravidla, ale také zlomené srdce.

Vím, anotace zní dost tuctově, ale v poslední době mám ráda podobné nicneříkající a obyčejné knihy. Častokrát se sice ukáže, že to stojí za prd, ale tu a tam se mi podaří najít zajímavý a hezký kousek. Navíc v téhle trilogii jde o partu kamarádek, takže snad nehrozí, že by se jeden příběh táhl na tři knihy, ale každá kniha se zaměří na jinou hrdinku. A já mám tyhle „rodinné a kamarádské ságy“ ráda.

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..