Sladká políbení (87)

Týdenní meme hostované mnou.

Upozornění: Vybraný úryvek může případně naspoilerovat děj, proto číst jen na vlastní nebezpečí!

Denise Grover Swank

Redesigned

Tenhle chlap ze mě dělá hlupáka jako by šlo o nejnovější sport.

Ustoupím o krok zpět. „Hezký pokus s tím, dělat ze sebe hodného kluka.“

Rozmrzelost mu zableskne v očích a jeho čelist se zatne. „Hodláš mě očumovat celý den, anebo se konečně připojíme k ostatním?“

Projdu okolo něj do haly, vděčná za pořádnou dávku vzteku, který nahradí touhu, ačkoliv to nutí mé nervy vzplanout. „Očumovat tě? Nedovol svým fantaziím dostat se do reálného světa, Reede.“

Fantazie? Ty si myslíš, že o tobě fantazíruju?“

Odmítnu jakkoliv fyzicky zareagovat za bodnutí, i když se mě jeho slova dotknou a připomenou mi minulou páteční noc. Snažím se dostat pryč, ale zablokuje mi únikovou cestu, oči mu planou.

Moje hormony vyletí strmě vzhůru, rozešlou mi krví dávku touhy, ještě silnějí než dřív. „Neměl bys to dávat tak znát, Reede.“ Posmívám se mu.

Přisune se blíž, donutí mě tak ustoupit zády ke zdi, v očích mu plane hněv.

„Oba víme, že mě chceš.“ Můj hlas je zachraptělý a mým uším zní cize. Nikdy dříve jsem nechtěla tolik svést muže. Hodné jižanské dívky nejsou svůdkyněmi. Jsou sváděny.

„Zase tolik si nefandi, Caroline.“ Ale přisune se ještě blíž, jeho hlas se sníží.

Nejsem si jistá, proč ho tak mučím. Pravdou je, že stejnou měrou vlastně mučím i sama sebe. Záda mám přitlačená ke zdi, okraj obrázku se mi bolestivě zařezává do lopatky, ale zírám do jeho očí a chci ho mnohem víc, než jsem kdy koho chtěla.

Jeho ruce jsou po obou stranách mé hlavy, opřené o zeď, nakloní se, rty má jen pár milimetrů od mých.

Je až bolestivě blízko a já začínám uvažovat, jestli má v plánu mě napínat stejným způsobem, jako když mě tehdy na tanečním parketu skoro políbil. Ale zrovna, když jsem si jistá, že se odtáhne, zamručí a jeho ústa zachytí ta má. Obejmu ho za krkem a přitisknu se k němu hrudí, pootevřu pusu jeho dobývajícímu se jazyku.

Jeho ruce sáhnou k mým zádům a odlepí mě ode zdi, rozevřou se mi mezi lopatkami, přitahují mě k němu blíž. Kolena se mi roztřesou, ale Reed si mě přitiskne k sobě a jedna z jeho rukou se posune výš, do mých vlasů, nakloní mi hlavu, aby měl lepší přístup.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..