Paperback vs. Hardcover (13)

   
The Adoration of Jenna Fox by Mary E. Pearson
Vlevo: hardcover
Vpravo: paperback

Verdikt: V tomto případě se mi více zamlouvá papebacková obálka, i když je dost podobná jiným nově vydávaným knihám. Líbí se mi ta svítivá modrá a poskládání puzlíků z obrázku. Hardcoverová je zase taková obyčejná a jednoduchá, přitom pěkná. V obchodě bych ale spíš sáhla po paperbacku, protože na něm prostě něco je.

   
The Night Circus by Erin Morgenstern
Vlevo: hardcover
Vpravo: paperback

Verdikt: Tohle je kniha, kterou si chci už dlouho přečíst, ale pořád nějak nemám čas. Myslím, že česká obálka má úplně jinou verzi. I v tomto případě se mi víc líbí paperback. Líbí se mi ty bílé siluety na černém pozadí, do toho ta červená stuha a v pozadí cirkus.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. mummy napsal:

    Pri The Adoration of Jenna Fox sa mi viac páči paperback, pri The Night Circus sa mi nepáči ani jedna obálka, obidve sa mi zdajú príliš preplácané, trochu lepšie je na tom hardback.

  2. Kacennnka napsal:

    Paperback Nočního cirkusu je něco naprosto neskutečnýho, jeden čas jsem nad ním slintala v knihkupcetví, protože ten vnitřek!!! Strašně se mi líbilo nejenom provedení zvenku (a že ta obálka je naživo ještě lepší), ale i ten vnitřek, názvy kapitol a všechno… Ach, proč já jsem si ji nikdy neodnesla domů…? 😀
    Kacennnka recently posted..RC Recenze: ZakletáMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..