Waiting on Wednesday (113)

One Tiny Lie
K.A.Tucker

Livie byla vždycky tou stabilní sestrou, zvládla smrt svých rodičů i svou problematickou a sebedestruktivní sestru Kacey s velkou silou a dospělostí. Ale pod tímto silným zevnějškem je malá holčička, která se drží posledních slov, které jí řekl její otec. „Udělej mě hrdým,“ říkal. A ona slíbila, že udělá… a posledních sedm let se podle toho řídí s každou volbou, každým slovem a každým skutkem.

Livie vkročí na Princeton s jasným cílem a udělá vše, aby ho dosáhla: V hodinách bude excelovat, připraví se na léářskou fakultu a seznámí se s hodným a vhodným chlapcem, kterého si snad jednou vezme. Co ovšem do jejího plánu nezapadá, jsou panáky vodky, milá a párty milující spolubydlící, co nedokáže říct ne a Ashton, přitažlivý kapitán mužského veslařského týmu. Hlavně on. Je to arogantní pitomec, který probouzí Liviin obvykle skrytý temperament a představuje přesně ten typ chlapa, od něhož se drží dál. Co je ovšem horší, je to nejlepší přítel a spolubydlící Connora, který přesně splňuje její požadavky. Tak proč sakra pořád myslí na Ashtona?

Livie se tak ocitá ve změti života, kdy jsou její známky spíše průměrné, své kariérní předsevzetí přestává zvládat a objevuje city k Ashtonovi, kterých se musí zbavit – je jí jasné, že musí upustit od slibu, co dala svému otci a spolu s tím i všechno ostatní.

Na druhý díl série Ten Tiny Breaths jsem hodně zvědavá. První díl se mi hodně líbil. Teď se podíváme na starší Livii a já jsem zvědavá, jak se ze všeho dokáže vymotat. Hlavně mě zajímá, o kom má být ten třetí díl??

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..