Untouched

Autor: Melody Grace
Originální název: Untouched
Knižní série: Cedar Cove
Díl: půldíl
Žánr: romance, erotika, ze života
Věková hranice: 18+

Anotace na Goodreads: Emerson Ray je problém. Juliet to ví od chvíle, kdy jí na zlobivého chlapce v Cedar Cove padne zrak. Donucená trávit své poslední léto před výškou v ospalém plážovém městě by nikdy nepředpokládala, že by narazila na nejničivějšího chlapa, jakého kdy poznala. A už vůbec by ji nenapadlo, že Emersonovy modré oči dokážou prohlédnout i ta nejtemnější tajemství a donutí ji cítit tak velkou touhu. Jejich spojení je neporapitelné, ale Juliet je na pochybách. Ví, že jakmile mu dá všechno, už nebude cesty zpět.

Juliet McKenzie je nebezpečná. Emerson to pozná už jen z toho, jak ho dokáže naprosto odzbrojit a odhalit všechny jeho démony, které s sebou celý život nosí. Nechal za sebou celou řadu zlomených srdcí a prázdných postelí, ale Juliet je jiná. Její nevinnost je opojná a zuřivou vášeň skrývá těsně pod povrchem. Chce být tím jediným, co ji rozdmýchá, ale s každým dalším polibkem je blíž k tomu, aby ztratil kontrolu a udělal jedinou věc, u níž se zavázal, že neudělá: zamilovat se.

Jedno léto. Dvě poškozená srdce. Jeji příběh teprve začíná…

Počet stran: 80 (EN)
Vazba: ebook (EN)
Vydání v USA: 14.5.2013
Vydání v ČR: nevyšlo

Moje hodnocení:

 
 
 
Moje hodnocení obálky:

 
 
 
Datum četby: 1 den, červen 2013, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Moc hezká novelka, i když až moc krátká. pěkně rychle.

Oficiální blog autora

Můj názor (obsahuje spoilery):
Unbroken se mi velice líbilo, přestože to v žánru nebyla nijak extrémně výjimečná kniha. Naprosto mi sedla, bylo v ní vše tak akorát. Proto jsem s radostí kvitovala, když autorka ohlásila, že se podíváme do minulosti – do chvíle, kdy se hlavní hrdinové poznali, abychom pochopili, co je k sobě tak silně táhlo.

Anotace vlastně vypověděla vše, proto nemá smysl cokoliv více rozebírat. Více si novelku užijí ti, co už mají za sebou první díl a chápou pozdější vývoj situace i jemné narážky. Je docela škoda, že je příběh tak krátký, protože nevrhá moc hezké světlo na jejich „okamžitou lásku“. Opravdu je jako hurikán. Z ničeho nic je tu a pořádně oba hrdiny strhne. Je vidět, že je to k sobě až neuvěřitelně táhne.

Jejich rychlá láska se tak stává mou jedinou výtkou (tedy kromě délky novelky), jinak je to hezký příběh. Líbí se mi, že se více poodkrývá to, jak to Emerson neměl vůbec jednoduché, protože jeho matka byla vážně případ. To mi třeba chybělo v prvním díle, ale počítám, že se víc téhle historie dozvíme v druhém díle série, který se bude motat okolo Emersonovy sestry. Jsem na Unafraid velice zvědavá a těším se.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Jana napsal:

    Kniha vypadá zajimave. Chtěla jsem se zeptat zda by bylo možné zaslat mi knihu v AJ na mail. Stále ji nemohu nikde sehnat děkuji

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..