Sladká políbení (85)

Týdenní meme hostované mnou.

Upozornění: Vybraný úryvek může případně naspoilerovat děj, proto číst jen na vlastní nebezpečí!

K.A. Tucker

One Tiny Lie

Pikantní oranžová příchuť se dotkla mých chuťových pohárků ve chvíli, kdy se mi zepředu okolo pasu omotala silná paže a odtáhla mě daleko z bezpečí zdi. Mé oči se rázem otevřou, zatímco se zády opírám o silnou hruď, jedna pevná a vypracovaná paže se pohybuje po mém těle. V dalším úderu srdce – ne v tom mém, protože to mé přestalo bušit úplně – stiskne pevná dlaň mé tváře a pohár přitiskne k ústům, přitom mi zakloní hlavu, takže je v podivném nakloněném úhlu. Zachytím závan mužské kolínské okamžik předtím, než se ke mně nakloní a vsune mi jazyk do pusy, otáčí jím a kouzlí, vcucává zbytky alkoholického želé. Všechno se to stane tak rychle, že nemám šanci k jakékoliv myšlence či reakci anebo vtáhnutí svého jazyka zpátky do pusy. Ani kousnout do toho narušivého jazyka.

Je po všem během pár vteřin, zanechá mě ohromenou, bezdechou a svírající zeď kvůli podpoře, protože se mi třesou kolena. Pár vteřin mi zabere, než se vzpamatuju, a když se tak stane, můj mozek zaregistruje hlasitý zvuk schválení, který se za mnou ozývá. Otočím se, abych spatřila skupinu vysokých, svalnatých kluků – všichni v tógách, strategicky omotaných tak, aby odhalovaly vše pořádně vypracované – jásajících a plácajících kluka po zádech, jako by zrovna vyhrál závod. Nevidím mu do tváře. Jediné, co vidím, je spousta vlnitých tmavě hnědých – téměř černých – vlasů a solidně stavěná a silná záda.

Nejsem si jistá, jak dlouho tu stojím s pusou dokořán a zírám, ale jeden kluk ze skupiny si mě všimne. Střelí pohledem na želé zloděje a kývne ke mně hlavou.

Co sakra řeknu? Nenápadně, přitom zuřivě, zkoumám pokoj po zářivě rudých vlasech své sestry. Kde je? Pryč, nechala mě tu, abych se vypořádala s… Dech se mi zastaví, když se želé zloděj pomalu otočí, aby se na mě podíval.

Jazyk tohohle kluka byl v mé puse? Tenhle kluk… tenhle vysoký, obrovský Adonis s tmavými vlnitými vlasy, opálenou pokožkou, a tělem, pro které by hřešila i samotná jeptiška… měl jazyk v mé puse.

Panebože.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..