Posuď knihu podle obalu (118)

Název knihy: The Accidental Assassin
Autor: Nichole Chase
Datum vydání: srpen 2013

Anotace na GoodReads: Ava McKenzie je bystost zvyku. Život jde kolem ní a ona nemá nic, co by mu ukázala. Má stejnou práci, s jakou začala už na vysoké, pokaždé si v restauraci objednává stejné jídlo a čte knihy jen od autorů, které už zná. V jejím životě není nic překvapivě nového… dokud si její nejlepší kamarádka nevezme muže z Londýna.

Když ji kamarádka požádá, aby jim pohlídala dům, dokud budou na líbánkách, Ava po šanci skočí. Myslí si, že by to mohlo být to pravé, co otřese jejím životem. Do svého nového života se vrhne střemhlav – chce zkusit všechno, jít všude, a nikdy znovu neuvíznout na slepé koleji. Samozřejmě udělat to chlapovi v garáži se na jejím seznamu plánů nevyskytovalo.

Owen Walker tráví každý den na jiném místě s novým případem. Jako jeden z nejznámějších nájemných vrahů na světě má za sebou nejednu práci – nikdy na své misi neselhal. Když ho nový případ přivede zpátky do rodného města, těší se, že bude trávit čas na známém místě. Co ovšem nečeká, je pomoci atraktivní a zmatené Američance přijít na to, kdo si ji přeje mít mrtvou.

Zatímco se Ava s Owenem vyhýbají letícím kulkám, budou schopni uprchnout také před neporapitelnou vzájemnou přitažlivostí? Anebo se jejich chemie projeví sprškou horkých a nebezpečných jisker?

Můj názor: Anotace sice zní klasicky, nijak extrémně přehnaně a prostě jednoduše, ale já se na knihu dost těším. Přece jenom jsem si oblíbila autorčino Suddenly Royal a jsem zvědavá i na tenhle kousek, mohla by to být ta správná romanťárna a ty já ráda. Člověk si u nich odpočine, nemusí rozplétat složité zápletky a pobaví se. Líbí se mi i samotná obálka. Mám tenhle jednoduchý, lehký, přitom barevně zvýrazněný styl ráda. Zajímalo by mě, jestli se někdy podobných obálek dočkáme take na česky vydávaných knihách, rozhodně jsem pro.

 
 
 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..