Knižní sraz ve Zlíně!!!

Pamatujete si ještě na chvíli, kdy jsem se vás na FaceBooku ptala, jaký nejlepší termín by pro vás byl v červenci kvůli jisté knižní akci, kterou budu spolupořádat? Že ne? Nevadí! Teď je to konečně tady!

Ano! Ano! Ano! Knižní sraz ve Zlíně! Tentokrát podruhé a velkolepěji!

Společně s Olgou Biernátovou (akční a veselá osůbka z Neoluxoru, můžete znát i odtud) a Terkou Peckovou (pro blogery a čtenáře známá jako Teresinha, jedna z týmu nakladatelství CooBoo) jsme pro vás připravily něco, co tu ještě nebylo!

Udělejte si 20. července čas a přijeďte se na nás podívat, podrbat a nakoupit hromadu knih!

Co je v plánu? Inu, máme pro náš sraz zarezervované místo, kde budeme mít to správné intimčo na to, abychom poklábosili o všem, co se týká i netýká knih. Můžete osobně poznat ty, které znáte jen z internetových stránek, můžete se dozvědět víc o celém tom knižním průmyslu, o autorech, o knihách, o chystaných filmech a hlavně si s sebou domů můžete odvést hromadu knih, protože se jen kvůli nám otevře outlet knih, kde můžete najít zajímavé i žádané knižní kousky za nižší ceny, než jaké jsou obvykle v knihkupectvích (systém kdo dřív přijde, najde a bere :D). Navíc, čím víc knih si koupíte, tím větší slevu na ně ještě budete mít! Nevěříte?

Pokud jste zdaleka a nevíte, jak byste se mohli na místo dopravit a přitom si to maximálně užít, je možnost zařídit si i ubytování. Můžete mi věřit, že to bude stát za to. Kromě Olgy a Terky se na srazu s největší pravděpodobností objeví i Axia (naše nejoblíbenější překladatelka!), Anya (zrzavé šídlo, co znám už od samého začátku blogování a s níž jsem cestovala v Americe), Meghan (jedna z mého oblíbeného ostravského dua a naprosto zapálená redaktorka Knižního vesmíru), Filipskh (blogerský benjamínek a začínající spisovatel), nebo laurdes (partnerka v blogové zbrani).

Sraz je určený VŠEM knižním nadšencům. Je jedno, jestli jste čtenář, bloger, nakladatel, překladatel… nebo datel. Když máte rádi knížky, jste naši!

Více se o plánovaném sraze můžete dozvědět na speciální události na FaceBooku!

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..