Cat Scratch Fever

CatScratchFever_bookAutor: Jodi Redford
Originální název: Cat Scratch Fever
Žánr: romance, erotika, paranormálno, měňavci
Věková hranice: 20+
Hodnocení: 3 hvězdičky

Lilly patří ke kočkám, Dante zase k vlkům, nesnáší se už od prvního pohledu.

Ona chce pozemek, který její dědeček prohrál v kartách a on chce mít svůj vlastní klid. Ona s ním nepřestává bojovat, on se snaží vyhnout svazku s šílenou ženskou, který mu jeho otec domluvil výměnou za pořádnou dávku peněz. Ona udělá všechno, aby půdu získala zpět, on cokoliv, aby mu jeho smečka zůstala.

Jedna příliš intimní chvíle je ovšem dovede do slepé uličky, z níž existuje jen jedna cesta ven. A bude výhodná pro ně oba.

Nakladatelství: Samhain Publishing, Ltd. (EN)
Počet stran: 168 (EN)
Vazba: ebook (EN)
Vydání v USA: 10.4.2012
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 2 dny, červen 2013, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Tak tohle jsem vážně nečekala.

Můj názor: Na tuhle knihu jsem narazila naprostou náhodou. Líbil se mi název a provedení obálky. Nějak jsem ovšem nebyla připravená na to, co jsem dostala. Vodítkem měl být už samotný název, jehož význam mi vlastně došel až po dočtení knihy… přišla jsem si jako úplný pitomec 😀 Víte co, měla mě varovat už ta anotace… kterou jsem si moc nečetla.

Sice už mám nějakou tu erotickou knihu za sebou, nic mě ovšem nedokázalo připravit na pravou knihu paranormal romance. Tady mě autorka odrovnala už v první kapitole. Vedle toho se může jít erotická kniha asi klouzat. U nás se sice už klasické paranormal romance vyskytují (Bratrstvo černé dýky, Noční lovci), ale já je zase tak často nečtu. Respektive jsem si na jejich styl asi mírně odvykla. Přece jenom čtu docela obsáhlou žánrovou směsku. Nejspíš proto mě už v první kapitole pořádná sexuální akce málem přizabila.

Ony totiž paranormal romance většinou takové jsou. Nebo tedy alespoň ty kratší, v zahraničí jich vydávají ročně hromady a většinou je čítávají dospělejší ženské, spíše v domácnosti, či zasloužilé maminky. Na tom není nic špatného, počítám, že dokud mě bude bavit všechno to, co čtu, budu v tom pokračovat ještě dlouho. Účel těchto knih je naprosto jasný – jakés takés seznámení s postavami, nastíněním děje a hups na sex. A zase hups na sex. A zase…

V podstatě nejde ani o nic jiného. Oba dva hrdinové jsou sice sympaťáci, ale normální zápletky si ani pořádně užívat nemůžete, protože se toho moc nedovíte. Když už se ke konci uděje něco akčního, skončí to dřív, než to vůbec začne. Což je škoda. V rámci žánru je to ovšem normálka, takže se není čemu divit, ani nad čím ohrnovat nos. Když to nebudete brát příliš vážně, pobavíte se.

Podobné věci obvykle nevyhledávám, ale znáte mě. Co mě nebaví teď, k tomu si možná najdu cestu v budoucnu. Kdysi jsem koulila oči i na Noční lovce, při čtení erotiky jsem byla červená pomalu až na prdeli a ani jsem neměla takovou slabost pro dystopické scifárny. Časy se mění a člověk by měl zkoušet nové věci.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Martina napsal:

    Ahoj ,nevíš jestli tato kniha vyjde v ČJ?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..