Blogspirace (22)

Tohle meme mají na svědomí GrowingUp YA a saz101.

Jeho účelem je pomoci vytvořit nějakou jiskru inspirace pro blogery, čtenáře i spisovatele. Jakýkoliv inspirační citát/obrázek/video. Postovat svou blogspiraci byste měli každý týden, jakýkoliv den si sami vyberete. Zkuste někoho něčím a k něčemu inspirovat, nejspíš tím inspirujete i sami sebe, nebo alespoň někoho potěšíte.

Dneska spíše netradičně, protože mám takovou radost, že si to začínám konečně uvědomovat. V pondělí jsem totiž udělala státnice a je ze mě INŽENÝR! Haháááá!

Děkuji všem, kteří mi v pondělí drželi pěsti a kteří mě během mého nervového strádání podporovali. Velkou podporou mi byla také tato stránka, která mi nezapomněla čas od času připomenout i tohle:

Těžko uvěřit, že je to už za mnou. Pět let vysokoškolského studia. Byla to sakra dřina. Ještě pořád si tak úplně neuvědomuju, že je konec… ale začíná ta těžší část života. Musím se psychicky připravit na to, že budu hledat práci a že to nebude hned tak (hele, nemáte pro mě někdo džob? ale jako nějaký normální :D), a že se odstěhuju z domova. Další krok do neznáma… uff.

Každopádně nakonec si dáme jednu tématickou, i když jsem Ing. jiného oboru a promoce budu mít až v červenci, stejně si dneska zpívám refrén 😀

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. Meghan napsal:

    I know that feeling 😀 můžu říct, že mi to taky trvalo několik dní, než mi to došlo 😀 ale na Ing. se teda budu muset ještě chvíli snažit.
    Jinak ti přeju, aby sis našla práci v Ostravě a nejezdila do Prahy, protože tam za tebou jezdit fakt nehodláme 😀
    Meghan recently posted..Knižní uzávěrka – květenMy Profile

  2. Illandris napsal:

    Páni, tak to ti moc gratuluju. A zároveň ti hrozně závidím, že už to máš všechno za sebou a nemusíš se stresovat žádnýma zkouškama. Jak já bych nejradši všechno učení vyhodila z okna, ale nemůžu.
    Jinak, já zase lobuju za Prahu, za což mě asi ostatní ukamenují:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..