Waiting on Wednesday (109)

Until I Break
M. Leighton

„Jsem překvapený. Ve větším pokušení, než v jaké jsem kdy byl. Znát ji, otevřít ji. Zlomit ji.“

V lásce je občas to, čeho se nejvíce bojíte, přesně to, co potřebujete.

Laura Drake je spisovatelka. Píše nejprodávanější paranormální romance, které trhají žebříčky všech prodejců. Je ostrá. Je sebejistá. Má vše pod kontrolou.

A taky neexistuje.

Za vším stojí Samantha Jansen, žena, o níž většina světa ani neví, že existuje. Je plachá. Je nejistá. Není ani trochu jako její hlavní hrdinky či její alter ego. Je hluboce raněná minulostí, které nedokáže uniknout, a přítomností, s kterou se nemůže smířit.

Její sny obývá jenom jediný muž, zlomený hrdina jejích knih. Mason Strait je její nejdivočejší fantazií a nejděsivější noční můrou.

Když ale Samantha potká Aleca Branda, firemního konzultanta, jako by Mason ožil. Alec je až nebezpečně pěkný, elegantní stejně jako arogantní, a mnohem působivější, než by měl mít muž právo.

Samantha je tak brzy vtažena do života, který odráží příběhy jejích knih. Stejně jako hlavní hrdinka, Daire Kirby, nedokáže Samantha odolat zákázanému vábení Aleca. A stejně jako Daire brzy zjistí, že je postavena před rozhodnutí, kdy má risknout vztah s mužem, jenž jí dokáže otevřít svět, anebo ji úplně zničit.

Stupnice se nakloní ke zkáze ve chvíli, kdy Samantha odhalí pravdu o tom, že Alec je fiktivní stejně jako její Mason. A že má stejně jako ona jizvy na duši, jizvy, které by je oba mohly zničit.

Autorčinu sérii Bad Boys jsem si velice oblíbila, zvláštní, že jsem si ještě nenašla čas na to, abych zkusila její další kousky. Každopádně teď v květnu vychází kniha, která mě hodně zaujala. Líbí se mi anotace a doufám, že bude stejně dobrá, jako ty, co jsem od ní už četla.

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..