Sladká políbení (81)

Týdenní meme hostované mnou.

Upozornění: Vybraný úryvek může případně naspoilerovat děj, proto číst jen na vlastní nebezpečí!

Nahá

Raine Miller

„Co to děláš?“ vyštěkla jsem na něj a vytrhla se mu z objetí. „Proč se ke mně chováš, jako bych byla tvá holka? Proč jsi najednou tak majetnický, Ethane?“ Otočila jsem se k jeho nádherné tváři a velmi dobře jsem si uvědomovala, jak těžce dýchám a že s každým nádechem do plic dostávám jeho omamnou vůni.

Vyrazil ke mně a přitiskl mě zády ke zdi na chodbě. Jeho svalnaté tělo se nade mnou tyčilo jako maják. Sklonil svá ústa nad moje. Ethanovy rty byly v kontrastu s jeho bradkou jemné. Jazyk měl hebký jako samet. Potkal se s mým v jediném okamžiku. Prozkoumával každičkou část mých úst, hrál si s jazykem, sál můj ret a zajížděl stále hlouběji. Ethan se ke mně přitiskl. Cítila jsem, jak mě na břiše tlačí jeho penis. Ethan Blackstone přebíral kontrolu nad mým tělem a já mu to dovolila.

Mezi polibky jsem tiše sténala a zabořila mu ruce do vlasů. Přitáhla jsem si ho blíž. Vnímala jsem, jak mi tvrdnou bradavky, opírají se o jeho hruď, tak mužnou a svalnatou, že jsem se chvilku bála, jestli to není jen přelud. Ale Ethan Blackstone přelud nebyl. Vášnivě mě líbal na veřejné chodbě v desátém patře budovy Shires, přímo před Lorenzovou agenturou. Našel si mě tu.

Držel můj obličej z obou stran, takže jsem se z dosahu jeho jazyka nemohla vykroutit. Byla jsem naprosto bezmocná a povolná ke všemu, po čem toužil. Slabostí se mi podlamovala kolena. Představovala jsem si, jaké to bude. Skutečnost ovšem byla přímo stravující.

Přejel mi rukou po krku. Jeho polibky se zpomalovaly. Po chvíli odtáhl své hebké rty zcela a já ucítila vlhkost, která po nich zbyla.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..