Waiting on Wednesday (104)

Picking Up the Pieces
Stacey Bentley

Kendall Schmitt byla typická holka od vedle až do osudné noci, když někdo, o kom si myslela, že mu může věřit, vzal všechno s sebou a zanechal v ní hluboké citové rány.

O deset let později si třiadvacetiletá Kendall dokázala vytvořit život, v němž je všechno pečlivě naplánováno. Když je všechno podle jejích pravidel, nemůže se nic zvrtnout. Ale všechno se změní jednu noc, kdy se spolu s kamarádkou vydá ven z města. Tehdy potká Jacksona Hayese, muže, který jí obrátí svět vzhůru nohama.

Kendall pracovala těžce na tom, aby udržela svůj život v naplánovaných kolejích a nedovolila nikomu, aby jí vstoupil do cesty. Ale jak se ukáže, Jackson je jiný druh muže – jeden z těch správných. Někdo, s kým by si mohla představit budoucnost a kdo by jí pomohl zapomenout na minulost a přijmout novou budoucnost.

Ale čím víc se začínají zaplétat, tím víc si Kendall není jistá, jestli může nechat duchy minulosti daleko za sebou. Hlavně ve chvíli, kdy se osoba, která jí tolik ublížila, znovu objeví na scéně.

Áno, zase jedna další new adultka. Sama jsem zvědavá, kdy se mi omrzí, ale nepočítám, že to bude brzy. Přece jenom to jsou příběhy, které se více blíží skutečnosti, ať už jsou jakkoliv neuvěřitelné nebo klišoidní. Člověk u nich krásně vypne a odpočine si.

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..