Trailer Thursday (58)

The Testing

(The Testing #1)

Joelle Charbonneau

Přátele si drž blízko a nepřátele ještě blíž. Neříkali to právě tak? Ale jak blízko je opravdu blízko, když to vypadá, že jsou obojí?

Sedmistupňová válka zanechala planetu zpustošenou a spálenou. Budoucnost náleží vyvoleným další generace, kteří ji musí znovu vytvořit. Ale abyste se stali členem této elitní skupiny, musíte nejdřív projít Testováním – jedinou šancí na vysokoškolské vzdělání a dobře placenou kariéru.

Cia Vale má tu čest být jednou z vyvolených jako kandidát pro Testování. Touží prokázat svou způsobilost jako univerzitní student a vudoucí vůdce Jednotných Společenství. Ale v předvečer jejího odjezdu otcova rada uhodí na temnější stránku jejích budoucích studií – nevěř nikomu.

Určitě může věřit Tomasovi, jejímu pohlednému kamarádovi z dětství, který jí nabídne spojenectví? Tomas, jen on se o ni zajímá víc a víc s každým vyčerpávajícím a smrtícím složeným dnem Testování. Aby přežila, musí si Cia vybrat – milovat bez pravdy nebo život bez důvěry.

Abych pravdu řekla, začínám být na knihu víc a víc natěšená. Prozatímní zahraniční recenze jsou velice kladné a samotný trailer mě ohromně nalákal. Uvidíme, jak to nakonec dopadne.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..