Sladká políbení (75)

Týdenní meme hostované mnou.

Upozornění: Vybraný úryvek může případně naspoilerovat děj, proto číst jen na vlastní nebezpečí!

Crossing the Line

Katie McGarry

Můj hrudník se rozšíří, když se k ní nahnu. Její levandulová vůně ke mně pronikne a ty nebesky modré oči mě k sobě vtáhnou. „Mám tě rád,“ zašeptám, když se jemně otřu o její tvář. Víc než rád, ale nechci nic příliš uspěchat.

Lila nadzvedne svou hlavu a zašeptá mi proti ústům: „Taky tě mám ráda.“

Její kůže je měkká a teplá – zve mě. Najednou oba vybuchneme, váhavě tančíme okolo hranic, které si nikdo z nás nedovolil dříve překročit. Mé prsty sledují linii její tváře, pak se přesunou k zadní části jejího krku.

Moje kůže zavibruje ve chvíli, kdy jí rty unikne čistě ženský povzdech – zvuk souhlasu, zvuk touhy. Lila se pohne a já toho využiju, abych omotal paži okolo jejího těla. Vjede prsty do mých vlasů a přitáhne mě blíž. Moje krev začne vřít a stejně tak se náš polibek stane žhavějším.

Saju její spodní ret a v dalším nádechu se naše jazyky začnou dotýkat. Ruce – moje ruce, její ruce – se toulají. Přes paže, přes záda, zapamatovávají si křivky, zůstávají na okrajích triček.

Líbáme se a dotýkáme a pokračujeme v líbání. Se srdci divoce bušícími a těžkým dechem, přitiskneme k sobě rty naposledy a pak se odtrhneme.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..