Blogspirace (15)

Tohle meme mají na svědomí GrowingUp YA a saz101.

Jeho účelem je pomoci vytvořit nějakou jiskru inspirace pro blogery, čtenáře i spisovatele. Jakýkoliv inspirační citát/obrázek/video. Postovat svou blogspiraci byste měli každý týden, jakýkoliv den si sami vyberete. Zkuste někoho něčím a k něčemu inspirovat, nejspíš tím inspirujete i sami sebe, nebo alespoň někoho potěšíte.

Tentokrát asi ani ne tak inspirativní video, jako jedna má oblíbená věc, na kterou jsem si vzpomněla zrovna včera. A tou je DORY! Ano, Dory z Hledá se Nemo. Na celém filmu nejvíc žeru ji a musím říct, že český dabing je naprosto famózní. Nedávno jsem se na film dívala znovu, protože ohlásili, že chystají pokračování. Tentokrát se bude prý hledat Dory a to už v roce 2015 (tuším).


Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. Klea napsal:

    Joo Dory! Docela často máme s kamarádem a spolusedícím ve škole chvilky, kdy si říkáme její hlášky.. nebo si něco povídáme a po chvilce jako by jsme nevěděli o čem jsme mluvili a to mě bavííí! =D O pokračování slyším/ čtu prvně a těším se na něj=)
    Klea recently posted..Májová soutěž!My Profile

  2. Skříteček2 napsal:

    Páni, taky o pokračování slyším poprvé! Bylo by to super, je to skvělý film, ani jsem si neuvědomila, jak je starý. „Měl bys plavat“ je známá firma. 😀
    Skříteček2 recently posted..Pí a jeho životMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..