Valentýnský knižní hop – výherce

Valentýnský hop skončil už dávno tomu a vím, že netrpělivě vyhlížíte jméno výherce. Omlouvám se, že jdu až s křížkem po funuse, ale měla jsem úplně jiné starosti. A když už jsem někoho vylosovat mohla, nespolupracovalo se mnou internetové připojení. Snad se na mě moc nezlobíte, do příště se polepším. Slibuju! Na mou duši, na psí uši, na kočičí svědomí!

Ale ještě dřív, než přejdu k samotnému vyhlášení jména výherce, chtěla bych se pozastavit nad vašimi odpověďmi na soutěžní otázku. (Ale je mi jasné, že většina z vás stejně skočí na konec článku a podívá se na jméno. Vidím vám až do žaludku! Jo! Vím, co jste večeřeli. A fuj jako!)Jelikož se mnou v poslední době odmítá spolupracovat také Google Drive, nezbylo mi nic jiného, než vás nechávat odpovídat do komentářů a ne do formuláře, jak bývá zvykem. Otázku jsem položila zdánlivě jednoduchou a bez vedlejších úmyslů. Chtěla jsem prostě zjistit, co máte na Doupěti rádi, proč sem rádi chodíte a co bych třeba mohla zlepšit nebo změnit, přidat, vymyslet a tak dále. Prostě feedback ze strany čtenářů, rozumíte.

Netušila jsem, že se z toho vyklube otevřené hlazení mého ega 😀 Naprosto jste mi vyrazili dech a chci každičkému z vás mockrát poděkovat za to, že jsem pro vás jedním z nejdůležitějších faktorů, proč na můj blog vůbec chodíte. No ještě aby ne, když už to tu píšu, co? Recenzí je všude plno, ale nikdo vás nedokáže tak nasrat, jako já. A vo tom to je!

Ale ne, abych nekecala. Dost jste mě překvapili tím, jak moc vás baví mé „rozumbradující“ články na různá témata. Ať už je to Dumání, Fifty Shames nebo Téma týdne. Jak už jsem několikrát opakovala, od června jste si všichni nějak odvykli komentovat, takže i když vidím počet zobrazení článků, nevypovídá to o tom, jestli vás to vůbec zajímá a jak moc vás to baví. Takže velké díky za tenhle opakovaný postřeh. Určitě se můžete těšit na další „kola“, jen co si vymyslím topicy. Stejně tak jsem ráda, že jste mnohokrát zmiňovali různé soupisky knih – Knihy měsíce, Vychází v…, Suma sumárum. Ačkoliv se to nezdá, tyto články jsou časově nejspíš nejnáročnější. Takový přehled vycházejících knih se někdy protáhne i na 4 hodiny, pokud ještě dohledávám, kontroluju a doplňuju. O to smutnější je, když zjistím, kdo ode mě co převzal, aniž by alespoň odkázal, odkud to má. Ale tak, už jsem si za svou éru blogování zvykla. Nedá se. Také oblíbenost mých domácích meme – Sladká políbené a Posuď knihu podle obalu – mě těší.

Ještě jednou vám všem chci poděkovat za podporu, slova chvály a postřehy! Doufám, že vás budu bavit i nadále 🙂

Annu krví oděnou do soutěže věnovalo nakladatelství Baronet, za což ještě jednou děkuji!

Ale už jsem vás zdržovala vykecáváním dlouho. Kdo tedy vyhrál?

Catherine

Gratuluju!

Email odešlu během dnešního večera, výherkyně má 72 hodin na to, aby mi odpověděla, jinak budu losovat někoho jiného.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

3 Responses

  1. Meghan napsal:

    Ty to musíš vždycky nějak zabít, že? 😀 Catherine velice gratuluji a jdu smutnit… 😀

  2. Erný~ napsal:

    Já ti když ti hladím ego, tak ty mě hned odpálkuješ, že to není pravda! Kecáš! A moc dovře to víš! 😀 Jsi knižní hvězda a to je prostě dáno… 😀 Hvězdy ti to předpověděly a ten dědek na trakaři to říkal, takže se nesnaž vykecat zlatíčko. :D)

  3. Catherine napsal:

    Ještě jednou děkuju moc 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..