Sladká políbení (72)

Týdenní meme hostované mnou.

Upozornění: Vybraný úryvek může případně naspoilerovat děj, proto číst jen na vlastní nebezpečí!

Unbroken

Melody Grace

Zavřu oči. Je toho nějak moc.

„Emersone…“ zašeptám. I v té nejtemnější části své mysli jej vidím jasně a zřetelně. Jeho přítomnost vyplňuje každý z mých smyslů vlnou naprosté oddanosti. Můžu slyšet trhavý zvuk jeho dechu, cítit každé přešlápnutí a pohyb jeho těla skrz tenký vzduch mezi námi.

A pak se mě dotkne. Jeho prst přejede po mé tváři, sleduje cestu dolů po linii brady, můj krk, až k mé klíční kosti. Zalapám po dechu, má kůže po jeho doteku hoří.

Každý kousíček mého těla jiskří elektřinou. Všechno ve mně volá po něčem víc.

Zkousnu si ret. Mé oči jsou stále pevně zavřené a já jsem uchycena v temnotě s divokým ohněm proudícím mým tělem. Měla bych ho zastavit, měla bych se odtáhnout, ale jediná věc, která mě teď zajímá, je jemný a pomalý pohyb jeho prstu na mé hrudi.

Doputuje až k vršku výstřihu mého tílka a lehce mě škádlí při okraji.

Panebože.

Dá mi sakra práci, abych nezavzdychala potěšením. Jeden dotek, to je všechno. Jeden pomalý pohyb prstu a mé tělo po něm touží. Jsem bolavá a vlhká, mnohem víc nažhavená, než kdy jsem v posledních letech byla.

Naposledy to bylo s ním.

„Otevři své oči,“ Emersonovo zavrčení je ostré.

Zamrkám, má mysl je zamlžená a zmatená.

„Řekni mi ‚ne‘ a já přestanu.“ Jeho rty se přiblíží k mému krku a začnou jej značit jemnými polibky, což v mém těle vyvolá dávku chvění. Jeho prst sjede níže k lemu mého tílka, přejede po spodní části mé podprsenky. Jeho dech se zrychlí, na krku ucítím jeho zamručení, ale nezastavím ho. Nemůžu. Můj svět není nic jiného než jeho rty, a jazyk, a ta úžasná cesta jeho rukou pod mými ňadry. Jeho prsty zlehka naleznou mou bradavku a začnou po ní jemně kroužit zatímco si jeho jazyk hraje s mým krkem. Roztřeseně se pokusím nadechnout, trhaně, lapám po dechu, ani jsem netušila, že čekám na vysvobození, dokud se jeho prsty nespojí nad tvrdou bradavkou a nezmáčknou ji.

Tentokrát už nemůžu jinak a zaúpím.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Domčo napsal:

    Syki, nevieš náhodou, či túto knižku neplánuje niekto vydať v preklade ? 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..