Paperback vs. Hardcover (7)

  
Pushing the Limits by Katie McGarry
Vlevo: hardcover
Vpravo: paperback

Verdikt: Musím říct, že v případě této knihy se mi líbí obě dvě obálky. Sice jsem byla dlouhou dobu zabouchnutá do obálky hardcoveru, protože se objevovala všude a tak nějak jsem si nedokázala představit, že bych měla jinou… ale pak mi domů dorazil paperback a já se zabouchla i do něj. Líbí se mi, že na paperbacku na mě ty tváře působí víc a zdá se mi, že i víc odrážejí hloubku příběhu, zatímco obrázek na hardcoveru je jen jeden ouz mnoha a mezi hromadou dalších knih by nejspíš zapadl, kdyby člověk nevěděl, o čem kniha je. Sama jsem zvědavá, jaké obálku nakonec zvolí CooBoo.

    
The Alchemy of Forever by Avery Williams
Vlevo: hardcover
Vpravo: paperback

Verdikt: I v tomto případě se mi líbí obě obálky. Ta u hardcoveru u mě evokuje možnost minulých životů anebo rovnou roztrojenou duši 😀 Navíc mám ráda odstíny fialové a červené a přijde mi, že společně s bílým fontem písma se to hezky vyvažuje. U druhé obálky by mě nejspíš nenapadlo, že jde o nějaké stěhování duší do těl, i když ta mlha působí zajímavě. Na první pohled mě samozřejmě zaujme holka stojící na zábradlí s rozpaženýma rukama a připravená skočit. Společně s názvem to rozhodně zaujme. Kniha se dočkala ještě jednoho zahraničního vydání v paperbacku. A tam se obálka naprosto liší, vypadá dost tuctově.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. Anya napsal:

    V prvním případě se mi asi nelíbí ani jedna nijak zvlášť, 1. mi přijde docela klišé, kluk líbe holku opřenou o školní skříňky, podobný obrázek jsem viděla už několikrát, druhá by byla lepší bez té divné oranžové.

    U druhé dvojice se mi líbí obě, HC se myslím objevovala automaticky na GR, tak že jsem na ni víc zvyklá, ale ta PB je zase mnohem zajímavější, obálek s holkou (byť velice pěknou) přes celou knihu je přeci jenom hodně.

  2. Maťa napsal:

    V prvom prípade sa mi rozhodne páči viacej Hardcover. Čo sa týka druhej knihy, obe sú super, ale čo sa mňa týka, moje srdce piští po paperbacku 😉
    Maťa recently posted..Mesačná chvastačka – MarecMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..