Autorka bestselleru Hot Boys v Ostravě!

Ve dnech 8. – 10. 3. 2013 proběhne na Výstavišti Černá louka v Ostravě již třetí ročník knižního veletrhu. Kromě řady dalších nakladatelství se jej rovněž zúčastní i ostravský FANTOM Print, který zde představí jednu ze svých bestsellerových autorek.

Spisovatelka M. T. Majar se nejdříve uvedla na poli elektronických knih, kde se její erotická hard romance Hot Boys prosadila vedle titulů takových hvězd, jako jsou Jo Nesbø či Stieg Larsson. Nejinak se vedlo i tištěné verzi, která vyšla vzápětí poté, kdy se ukázalo, že se zrodil další literární hit.

A nezůstalo jen u jedné knihy, příběh z prostředí pánského striptýzu následovala městská fantasy Znamení vlka, s níž autorka úspěšně boduje nejen u čtenářů tohoto dnes tolik populárního typu literatury.

M. T. Majar bude na Ostravském knižním veletrhu podepisovat své knihy na stánku nakladatele v pátek 8. 3. 2013 od 15:30 a o hodinu později, tedy od 16:30 bude následovat beseda spojená s autorským čtením.

Budete mít možnost nejen nahlédnout do autorské kuchyně úspěšné spisovatelky a dozvědět se, jak „se píše bestseller“, ale M. T. Majar přečte rovněž ukázky z pokračování Hot Boys či Znamení vlka. Besedu a autorské čtení uvádí Tomáš Němec.

A jako sympatický bonus – nakladatelství FANTOM Print bude na veletrhu nabízet svou produkci se slevou 30 %.

~ … ~

HOT BOYS

Hot Boys si říká skupina striptérů, kteří pravidelně přivádějí do varu návštěvnice nočního klubu Red Wolf. Jedním z nich je Chris, přitažlivý muž krátce po třicítce, který začíná být dosavadním životem unavený a uvažuje o konci striptérské kariéry.

Na jednom představení poznává fotografku Taru, která drze odolává jeho šarmu a vypracované postavě. Provokuje ho a dráždí a Chrise to k ní přes počáteční antipatii silně táhne. Snaží se ji získat, ale Tara se jakémukoliv sblížení brání. Ona jediná totiž ví, že v jejím životě je temný stín, kterému se snaží uniknout. Někdo natolik nebezpečný, že se obává o svůj život, i všech, kteří jsou jí blízcí…

MOJE RECENZE

ZNAMENÍ VLKA

Vždycky věděla, že není obyčejná. Ale tohle předčilo veškeré její představy. Stačilo jedno malé kousnutí…

Tori neměla zrovna normální dětství a dospívání. Ani ona sama není tak docela „normální“. Ale co je doopravdy zač, to zjistí na druhém konci světa, kde chce začít nový život. A ten také opravdu začne. Sama však netuší, jak moc jiný bude. Do cesty, mezi stehna a následně do srdce se jí připlete alfa smečky lykantropů se slabostí pro zrzavé slovanské typy…

Slovo „vlkodlak“ je na místě, ale oni si tak neříkají. Jsou lycas. Jejich svět není uhlazený a snadný. Je to svět příšer, svět boje, krve a sexu. A Tori se toho všeho dostane víc, než by kdy tušila…

MOJE RECENZE

Zdroj informací: FANTOM Print

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..