Waiting on Wednesday (97)

Pivot Point
Kasie West

Znalost výsledku vám výběr neusnadní…

Život Addison Coleman je jedno velké „Co kdyby?“ Jakožto Hledač, je Addie postavena před volbu, může se podívat do budoucnosti a vidět oba možné výsledky rozhodnutí. Je to jediná jistota, jak se vyhnout katastrofě. Anebo si to alespoň myslela. Když ji rodiče překvapí zprávou o rozvodu, musí si vybrat, s kým bude žít – buď to bude otec, který se rozhodl opustit paranormální osadu, aby žil mezi „Normálními“, anebo matka, která zůstává v životě, jaký Addie celou dobu znala. Addie svůj život miluje takový, jaký je, takže by její odpověď měla být jednoduchá. Jedno Nahlédnutí o šest týdnů dopředu ukáže, že tomu tak není.

V jedné verzi budoucnosti se Addie odhodlá žít ve světě mimo Osadu, jakožto dívka v Normální střední škole, kde potká Trevora. Roztomilého, citlivého umělce, který jí rozumí. V druhé verzi se Addie ocitne v okruhu zájmu jednoho z nejpřitažlivějších kluků na škole – jenže nikdy netoužila být přítelkyní zadáka. Když je její otec požádán, aby vyšetřil vraždu v Osadě, je nevědomky vtažena do nebezpečné hry, jež ohrožuje vše, co jí je drahé. S láskou i ztrátou v obou verzích života vše skončí u jediné otázky… Kterou realitu je ochotná prožít… a bez které žít nedokáže?

Tahle kniha už vlastně vyšla, a to 12. února, ale mně nějaký ten čas potrvá, než se k ní dostanu. Klasika. Zatím na knihu ovšem čtu hodně pozitivních recenzí. Sama jsem zěvdavá, jak mě kniha nakonec chytne.

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Bastera napsal:

    To zní opravdu zajímavě 🙂
    Bastera recently posted..Hostující recenze aneb napiš i Ty recenziMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..