Trailer Thursday (51)

City of a Thousand Dolls

Miriam Forster

Nisha byla jako dítě ponechána osudu před branami Města Tisíce Panenek. Teď je jí šestnáct a bydlí na pozemcích opuštěného statku, kde se osiřelé dívky učí býti hudebnicemi, léčitelkami, kurtizánami a – pokud jsou zvěsti pravdivé – také assassínkami. Nisha se živí jako asistentka Matrony, jako nejbližší společníky má záhadné kočky, které jí sledují jako stín. Avšak ve chvíli, kdy začne flirtovat s pohledným mladým kurýrem z města, což má zakázáno, začne si představovat, jaký by asi tak mohl její život za branami být. Dokud nezačnou dívky jedna za druhou umírat.

Dřív než se sama staně obětí, je Nisha rozhodnuta odhalit pravdu o jejich smrti. Ale svým pátráním ohrozí nejen svou budoucnost ve městě, ale také svůj vlastní život.

Tuším, že o téhle knize jsem vám už jednou nebo dvakrát tady na blogu psala (jednou v On My Wishlist, jednou v Top Ten Tuesday), tentokrát vám přináším také plnou anotaci a trailer. Koho ještě při pohledu na obálku napadne Nekonečný příběh? Až jsem dostala chuť se na filmy ještě jednou podívat.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..