Sladká políbení (68)

Týdenní meme hostované mnou.

Upozornění: Vybraný úryvek může případně naspoilerovat děj, proto číst jen na vlastní nebezpečí!

Dizzy

Nyrae Dawn, Jolene Perry

„Je něco špatně?“

Špatně? Když stojí tak blízko mě a krev mnou proudí jako rozbouřená řeka, nic není špatně. „Nic.“

A pak mě málem přivede k šílenství, když si olízne rty. Chci je olíznout taky. Vypadá, že je ztracená v myšlenkách. Doslova vidím, jak se jí v hlavě otáčí kolečka a pak se ke mně začne naklánět. Doprdele. Hanes se naklání pro polibek a neexistuje nic, co by mě zastavilo, abych ji nepotkal na půl cesty.

Ani to nezačne pomalu. Můj jazyk vklouzne mezi její rty, pak potká ten její. Chvíli trvá, než se v rytmu sladíme, protože chceme jeden druhého tak strašně moc ochutnat.

Její ruce se spojí za mým krkem – a… kruci, kdy jsem já omotal ruce okolo jejího pasu? Jediné, co vím, je, že ji k sobě přitahuju blíž a cítím ji všude. Zaškobrtne, když ji zády opřu o zeď.

Nejspíš jde o tu nejnálehavější pusu za celý můj život. Vydává takové ty malé jemné zvuky a přitahuje si mě k sobě, což bych od ní nikdy nečekal. Jedno z jejích kolen se dostane mezi mé nohy a jop, dole se toho ale děje. Opřu se do ní boky a ona mě zatahá za vlasy.

Nechám své rty putovat dolů po jejím krku, můj jazyk sleduje cestu klíční kosti. Na chvíli se zarazí, ale pak mi v rukou naprosto roztaje.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..