Waiting on Wednesday (90)

Orleans
Sherri L. Smith

Nejdřív dorazily bouře.
Pak přišla Horečka.
A pak Zeď.

Po sérii ničivých hurikánů a několika těžkých epidemií Delta Horečky se dostalo pobřeží Perského zálivu do karantény. O několik let později jsou obyvatelé Vnějších Států přesvědčeni, že život v Deltě zanikl… ale ve skutečnosti se zrodila nová primitivní společnost.

Fen de la Guerre žije v Deltě ve kmeni 0-pozitivní, když jsou napadeni. Zanechána s novorozeným potomkem svého kmenového vůdce je Fen rozhodnutá dostat dítě za zeď, aby mělo lepší život. A to dřív, než se i její krev stane nakaženou. Pak Fen potká Daniela, vědce z Vnějších Států, který se do Delty dostal ilegálně.

Dohromady je svedla náhoda, společně je drží nebezpečí, Dan s Fen procházejí pustinou Orleans. A na konci jsou si navzájem poslední nadějí na přežití.

Asi vám nemusím říkat, že mě na první pohled zaujala hlavně obálka knihy. Ta je totiž famózní. Pak jsem si přečetla anotaci a přestože je podobných knih fůra, hezky jsem se namotala. Jsem zvědavá. Ještě že těch knih nikdy není dost. Má závislost může vesele pokračovat dál.

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. E_V_E napsal:

    To vyzerá naozaj zaujímavo, obálka je krásna 8)
    E_V_E recently posted..Nástroje smrteľníkov #1: Mesto kostíMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..