Trailer Thursday (44)

Carnival of Souls

Melissa Marr

Ve světě daimonů je nastolena pevná hranice mezi mocnými a slabými. A srdcem Města je Karneval duší, kde je vražda a potěšení k prodeji. Jednou za generaci Karneval pořádá smrtící soutěž, která dovoluje každému daimonovi šanci připojit se k vládnoucí elitě. Bez konkurence budou Aya a Kaleb čelit chmurné budoucnosti – z různých důvodů. Pro oba dva je boj na smrt jediným způsobem, jak začít žít.

Všechno, co Mallory o Městě ví, že její otec – spolu s každým dalším mágem – z něj uprchl, aby žil v lidském životě v exilu. Místo, aby měla obyčejný život dospívající, plný kamarádů a možná i trochu té lásky, dává si na ulicích pozor před hrozbami, skrývá se a snaží se přežít. Ví, že je jen otázka času, než ji daimoni najdou, a proto se připraví na nevyhnutelné. Ačkoliv Mallory toho o Městě ví pramálo, každý obyvatel Města ji zná. Mají pro ni totiž jasné plány a brzy to i Mallory vtáhne do nebezpečí Karnevalu duší.

O knize jsem sice věděla dávno, ale více mě zaujala až poté, co jsem viděla tenhle trailer. Protože je famózní. I ta hudba mě dostává. Kdybyste hledali, o jakou píseň jde, je to Far From Home od Five Finger Death Punch.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. Axia napsal:

    Ta obálka úplně křičí Přečti mě. Námět knihy mi připadá, jako by autorka napsala paranormální verzi Hunger games. Jsem na příběh hodně zvědavá.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..